Foss På Engelsk

Spørsmål Og Svar Til Quiz

September 1, 2021, 6:24 pm

Dette er veldig kostbart og er avhengig av gunstige værforhold. Det er derfor obligatorisk med en omfattende reise-/helseforsikring som også dekker medisinsk evakuering. IAATO HELSERKLÆRING: For å overholde IAATO og Hurtigruten AS forskrifter, må alle gjester ha fylt ut IAA-TOs helse erklæring samt ha en helseattest fra legen sin. Du må huske å ta den utfylte helseerklæringen med om bord og levere den til skipslegen. Gjester som ikke har fylt ut helseerklæringen kan bli nektet ombordstigning.

Spørsmål og svar - Skatteetaten

Er beløpet trukket vises betalingsstatus «Penger sendt». Er beløpet kansellert eller avslått vil det fremkomme som «Kansellert» eller «Betaling avslått». Du vet at fortollingen er fullført når du har mottatt kvitteringen i appen. Det er ditt eget ansvar å sikre at du har strøm på telefonen, og at det er mulig å vise kvitteringen ved grensepassering. Hvis du er tom for strøm, må du derfor lade telefonen slik at kvitteringen kan leses ved grensepasseringen. Dersom du har tastet inn feil opplysninger som gjør at du har innbetalt et for høyt avgiftsbeløp, kan du søke om tilbakebetaling. For å søke om tilbakebetaling må du kontakte Tolletaten på rød sone før du passerer ut av kontrollsonen. Bruk dette skjemaet. Har du fortollet med KvoteAppen kan du passere grensen der du måtte ønske. Dette gjelder også grenseoverganger der Tolletaten normalt ikke er stasjonert, som ankomst med lystbåt, ubetjente grenseoverganger på landevei, ankomst med tog, altså alle grenseoverganger. Ja. KvoteAppen er tilgjengelig på bokmål, nynorsk og engelsk.

Med tanke på isolasjonen, er miljøet I Antarktis trolig det mest uberørte naturlige miljøet i verden. Som besøkende har vi noen forpliktelser med dette i tankene, det viktigste og mest generelle er at vi ikke levner noen spor. Antarktis-traktaten og IAATO forbyr mer enn 100 personer å være i land samtidig for å regulere menneskelig ferdsel i Antarktis. Alle gjester blir instruert i hvordan man skal oppføre seg på land i Antarktis. Antarktistraktatens anbefaling XVIII-1 og IAATOs retningslinjer er obligatoriske og må følges. Hva slags klær skal jeg ha på? Ifølge IAATO regulering og for å unngå over føring av sykdom til det sårbare økosystemet i Antarktis ber vi våre reisende om å ta med rene klær for å bruke på land. For mer informasjon, se utstyrslisten. Trenger jeg å ta med pass? Ja. Sørg for at passet ditt er gyldig i mer enn seks måned er etter at du returnerer til hjem landet ditt. Husk å sjekke om du trenger visum. Hva om det er en medisinsk nødsituasjon? Ved et medisinsk nødstilfelle i Antarktis, er den eneste evakuerings måten å fly mot byen Punta Arenas, Chile da det ikke er noen sykehusfasiliteter i Antarktis.

Spørsmål og svar til quiz barn

spørsmål og svar til quiz 1

Når det hele beløpet fremkommer i grunnlaget, skal alle tallene rapporteres. -Når inntreffer sekundær rapporteringsplikt? -Den sekundære rapporteringsplikten inntrer i tre bestemte tilfeller. Virksomheter i Norge har sekundær rapporteringsplikt dersom morselskapet i utlandet ikke har plikt til å levere land-for-land-rapport etter lovgivningen i hjemstaten, dersom morselskapets hjemstat ikke i tide har inngått en avtale om automatisk utveksling av slike rapporter med Norge, eller dersom norske skattemyndigheter har varslet det norske foretaket om at morselskapets hjemstat ikke overholder plikten til å utveksle av land-for-land-rapport eller av andre grunner ikke sender land-for-land-rapport til Norge. -Hva skal norske konsern rapportere i feltet 'stated capital'? -'Innskutt egenkapital' - er en korrigert norsk oversettelse av begrepet 'Stated Capital' i modellovgivningen, og er innarbeidet i forskrift til skatteforvaltningsloven § 8-12-2 a). Forskriften slik den lyder etter korreksjon av 27.

Spørsmål og svar quiz morsom

er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Vi gir deg informasjon om dine rettigheter, muligheter og plikter. Sist oppdatert: 14/05/2020

  • Spørsmål og svar til quiz image
  • Spørsmål og svar til quiz blog
  • Morsomme spørsmål og svar til quiz

Spørsmål og svar til quiz master india

spørsmål og svar til quiz answer

11. 2017 skal legges til grunn for innrapportering i Norge. Det kan legges til grunn at begrepet har samme innhold som det fremgår av regnskapsloven § 6-2, slik at det i begrepet 'innskutt egenkapital' inngår selskapskapital, overkurs og annen innskutt egenkapital. -Er det mulig å sende inn opplysninger som vedlegg fra et fagsystem? -Det er ikke mulig å benytte fagsystemer for innrapportering. Alle opplysninger må innrapporteres som vedlegg til RF-1352 på XML-format. -Hvilke TIN skal benyttes i innrapporteringen for utenlandske selskaper? -OECD har publisert en oversikt over hvilke(t) TIN som skal benyttes for virksomheter i det enkelte land på denne siden ved innsending av land-for-land rapporter. Det vil derfor være nødvendig å innhente TIN fra utenlandske selskap som er i tråd med oversikten til OECD. -Hvilke virksomheter i Norge er rapporteringspliktige? -Flernasjonale konsern med norsk morselskap og konsolidert inntekt over 6, 5 milliarder kroner i året skal levere land-for land rapport til Skatteetaten.

Spørsmål og svar til quiz 3

Spørsmål og svar

For å få appen på engelsk må du endre telefonen/nettbrettets språk til engelsk eller hvilket som helst annet språk enn norsk. Søk på «Norwegian Customs App», «customs app» eller de norske søkeordene. Alle telefoner/nettbrett med annet språk enn norsk får appen på engelsk når de laster ned. For å få appen på nynorsk, gå til «målform» i appens infomeny. Vi har ikke prioritert utvikling på Windows-telefoner ettersom vi må prioritere med begrensede ressurser og den store brukermassen befinner seg på iOS og Android. Vi vil like fullt følge med på utviklingen av Windows-teknologien og brukerandelen. Det er noen begrensninger i varetyper i kvotekalkulatoren av hensyn til kompleksiteten og hurtigheten i utregningen (kalkulatoren skal både ta hensyn til bytteregler, to personer og alltid finne billigste alternativ). Om du ikke finner din varetype i kvotekalkulatoren kan du bruke «fortoll varer» hvor det er flere valg og i tillegg egendefinert mengde («annen mengde»).