Foss På Engelsk

Den Store Sommerfesten Stavanger — Den Store Sommerfesten // Vestlandets Største Festival! | Begivenhet | Stavanger

August 30, 2021, 4:15 am
  1. Den store sommerfesten stavanger mall
  2. Den store eventyrboka
  3. Den store sommerfesten stavanger ne

Bieber er ikke bare tilgitt, han er mer populær enn noensinne, og beviser dette med sitt foreløpig største norske publikum. Våt og kald sommerfest Til tross for at kalenderen viser 7. Juni, bærer Forus Travbane utenfor Stavanger lite preg av å være noen «stor sommerfest» med sitt hav av plastponchoer, sølepytter, skitne Yeezy Boost-fakes, og rennende lag med brunkrem. I 13 deprimerende grader, striregn og en lite vennlig bris fra Gandafjorden, angrer i alle fall undertegnede stort på kveldens valg av shorts. Sommerlig bekledning hører nemlig på ingen måte ikke hjemme her, i alle fall så lenge du ikke heter Justin Bieber og har én og en halv time med intensivt show foran deg. Hovedpersonen tar likevel sine forholdsregler, og tropper opp i en varm, grå joggedress. Stavanger 20170607 Justin Bieber konsert i Stavanger. Foto:John dersen / Dagbladet Vis mer Arenakonserter av denne typen byr sjelden på overraskelser, og gigantarrangementet i Stavanger er intet unntak. Bortsett fra fjerningen av Cody Simpson-samarbeidet «Home to Mama», får publikum det eksakt samme repertoaret som Oslo-fansen i fjor september.

Den store sommerfesten stavanger mall

CONNECTIONS KAN EVENTS Alt fra små events til store tekniske produksjoner VI LAGER GOD STEMNING Vi tar jobben - du tar æren FIRMATUR I NORGE? Vi kjenner Norge bedre enn de fleste SKAL DU PÅ FORRETNINGSREISE? Kontakt en av våre reiserådgivere CONNECTIONS KAN FIRMATURER Uansett hvor dere skal Rått og vakkert! NORDLYS I NORD Norge - ditt nærmeste opplevelsesland

Den store eventyrboka

Justin Bieber og Martin Garrix er klare for Den Store Sommerfesten i Stavanger 7. Juni 2017 – flere artister blir sluppet snart! Kapasiteten er satt til 36. 000 mennesker, noe som vil gjøre dette til den største konserten som noensinne er arrangert i oljebyens historie! Justin Bieber trenger ingen nærmere presentasjon. Den canadiske 22-åringen er verdens desidert største popstjerne, og hans siste album Purpose har vært intet mindre enn 51 uker på VG-lista! Forrige gang Justin Bieber var i Norge, slo han alle rekorder og solgte ut TO konserter på Telenor Arena på under 10(! ) minutter! Hele Billettservice ble satt på hodet, og da salget startet kl 09 var det 125. 000(!! ) mennesker inne på nettsiden for å prøve og sikre seg en billett. Martin Garrix er i dag verdens største DJ. Nederlenderen rangeres helt på topp i det siste nummeret av DJ Magazine, den elektroniske dansemusikkens «bibel», foran kjente navn som vår egen Kygo, Skrillex og Avicii for å nevne noen. For mer info, se (vil bli oppdatert fortløpende) Når portene stenges på Forus, er Den Store Sommerfesten på ingen måte ferdig.

den store eventyrboka

Den store sommerfesten stavanger ne

Utover natten vil det nemlig bli arrangert klubbkonserter på flere av utestedene i Stavanger. For å nevne noen kommer Tungevaag & Raaban, Travelle, Tom Boye, Anders Søgård, Myxe pluss flere! Barn under 14 år må være i følge med voksen. Det er satt opp rimelige busser som tar deg tur-retur til arenaen fra enten Stavanger- eller Sandnes-sentrum.

  1. Tjene penger på youtube i norge sub
  2. Den store barnesangboka
  3. Den store gatsby
  1. Pinne for sverige full
  2. Yoghurt utgått på dato gravid
  3. Kinoer i oslo
  4. Tabell vm 2018