Foss På Engelsk

Norsk Gallup Spørreundersøkelse

August 31, 2021, 8:19 am

Er det mulig å gjøre noe med det? Utført av Difi. 2013 Klart vi kan! Evaluering av effektene av prosjektet «Klart språk i staten». Rapporten presenterer en evaluering av prosjektet «Klart språk i staten». Evalueringen er gjennomført av ideas2evidence på oppdrag fra Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet (FAD). Språkarbeid i staten. Resultatene i denne undersøkelsen viser at de aller fleste statsansatte mener at det er viktig å arbeide med å forbedre språket i tekstene. Utført av IpsosMMI. 2012 Evaluering av prosjektet «Klart språk i staten». Rapport fra underveisevaluering. Rapporten bygger på en underveisevaluering av prosjektet «Klart språk i staten». Utført av Ideas2evidence. 2011 Undersøking om målbruken i nynorskkommunar. Føremålet med undersøkinga er å kartleggje dei språklege behova til kommunar der nynorsk er eit sentralt bruksspråk. Utført av Landssamanslutninga av nynorskkommunar og Nynorsk kultursentrum. Telefonundersøkelse – lovspråk. Alder Jobb/privat Jus/ikke-jus Utdanning Formål: Kartlegge befolkningens forhold til lover og forskrifter og hvordan de forstår disse.

PPT - Prissetting i norske bedrifter. Resultater fra en spørreundersøkelse PowerPoint Presentation - ID:4740299

Den utgjør selve grunnlaget for forretningsplan og strategi, markedsføring og distribusjon. Hva er behov til dine nåværende og fremtidige kunder? Hva liker de og hva misliker de? Hvor fornøyd er forretningspartner? Hva er trenden i markedet blant dine leverandører og konkurrenter? Alt dette fører til flere kunder, økt salg, returnerende kunder, økt omsetning og høyere inntekter. Om du bestemmer deg for å legge beslag på tiden til dine kunder eller forretningspartnere, da er det lurt å sende dem en detaljert og grundig gjennomtenkt spørreundersøkelse snarere enn å plage dem med flere spørreskjemaer. 3 gode tips til deg 1 Det er lurt å holde undersøkelsen kort og enkel, men fortsatt stille relevante spørsmålene og presentere dem logisk. 2 For å få flere svar, er det lov å friste respondentene dine med en eller annen gave. Det kan være en liten gave eller en større en for de raskeste 10 respondentene. 3 Om du velger å tilby en gave ikke glem å informere respondenter om det samt hva er betingelser og vilkår for konkurransen.

Kartlegging av bruk og omdømme av norsk språk i dagens musikk-Norge. Utført av Synovate. Terminologi Undersøkelse om finanstermer Formål: Kartlegge befolkningens kunnskap om forskjellige finanstermer. Utført av Ipsos MMI 2014. Terminologiarbeid i universitets- og høgskolesektoren. Rapport fra en utredningsgruppe. Utført av en utredningsgruppe nedsatt av Språkrådets terminologitjeneste. En spørreundersøkelse om terminologiarbeid i privat sektor. Befolkningens forståelse av faguttrykk i klimadebatten. Undersøkelse utført av Respons Analyse AS. Befolkningens forståelse av faguttrykk innen medisin. Kunnskap og fagkommunikasjon. Rapport fra Nordterm 2007. 2007 Kan terminologi på norsk bidra til økonomisk lønnsomhet? Konferanserapport i «Synaps» 18/2006, samprosjekt mellom Norges handelshøyskole og Språkrådet. 2006 Hvem tar ansvaret for fagterminologien? Rapport frå ein strategikonferanse. 2004 Norsk terminologi Kartlegging av nasjonale fagmiljø, infrastruktur og haldningar. Utført av Standard Norge.

Norsk gallup spørreundersøkelse museum

Terroristene slo til mot Charlie Hebdo fordi flere karikaturer i bladet har gjort narr av sider ved islam og Muhammed. Ifølge Filter Nyheter tar de fleste norske muslimer avstand fra terrorisme, men peker på at hva reaksjonen bør være for blasfemi, er mer komplisert. Reaksjonene på funnene i Filter Nyheters spørreundersøkelse, er blandet. Sikkerhetsrisiko Vebjørn Selbekk, sjefsredaktør i avisen Dagen, synes det er oppsiktsvekkende at syv prosent mener blasfemi må straffes med døden. - Når det muslimske miljøet viser seg å være delt nesten på midten om i spørsmålet om blasfemi bør straffes er det foruroligende. Muligheten til å bedrive religionskritikk som går over i satire og blasfemi er en helt sentral verdi i vårt samfunn, og for meg er det overraskende at en så stor andel mener dette bør straffes, sier han til Filter Nyheter. Selbekk har levd med drapstrusler etter at han i 2006 trykket Jyllandspostens Muhammed-karikaturer i den norske avisa som den gang het Magazinet. Under en debatt på NRKs Dagsnytt18 sa Selbekk at han frykter at Charlie Hebdo ikke er en enkelthendelse.

norsk gallup spørreundersøkelse us

Våre paneler

Gallup Seerundersøkelsen Norsk Gallup/Kantar har stått for de offisielle TV-tallene i Norge siden år 2000. Sammen med TV-selskapene har vi videreutviklet denne undersøkelsen til en ny og fremtidsrettet måling som omfatter både tradisjonell TV-seing og nett-TV. Vi måler tradisjonelt TV for ca. 150 kanaler, hvorav ca. 20 også måles via strømming på internett. Klikk her for å komme til Seerundersøkelsens medlemssider GallupPanelet GallupPanelet består av ca 40 000 personer som har sagt seg villig til å svare på undersøkelser. De fleste undersøkelsene foregår over Internett. GallupPanelet er rekruttert på landsrepresentative undersøkelser, og medlemmene kan logge seg inn på passordstyrte sider. Klikk her for å komme til GallupPanelets nettsider

Norsk gallup spørreundersøkelse jobs

Surveydata-innhenting av høy kvalitet. At man kan stole på kvaliteten i gjennomføring av utvalgsundersøkelser er helt grunnleggende. Ofte hviler store og viktige beslutninger på disse dataene. Norsk Gallup har vært i dialog med den norske befolkning siden 1946. Gallup-merkevarens kjennskap og tillit blant respondenter gjør at vi når ut til de brede lag i befolkningen og gjør oss til en garantist for datainnhenting av høy kvalitet. Vi samler inn surveydata i alle aktuelle kana... ler, inklusive mobiltelefon. Norsk Gallup henter inn data for, og er en del av Kantar TNS, som er ledende på analysebasert rådgivning i Norge og benytter surveydata som en av flere kilder i sine analyser. Som et ledd i arbeidet med å sikre høy kvalitet i vår datainnhenting, er rutiner, systemer og framgangsmåter ISO-sertifiserte. See More

norsk gallup spørreundersøkelse high school

Jeg klikker på Startknappen for en spørreundersøkelse, og den sender meg ikke til spørreundersøkelsen, hvorfor? – LifePoints

  1. Norsk gallup spørreundersøkelse trump
  2. PPT - Prissetting i norske bedrifter. Resultater fra en spørreundersøkelse PowerPoint Presentation - ID:4740299
  3. Spørreundersøkelse by Kristin Emilie Nordahl on Prezi
  4. Nordmenns forbruksmønster - Dette bruker vi mest penger på akkurat nå - DinSide
  5. Rapporter og undersøkelser
  6. Norsk gallup spørreundersøkelse museum
  7. Norsk gallup spørreundersøkelse 2016
  8. Norsk Gallup
  9. Norsk gallup spørreundersøkelse nm
norsk gallup spørreundersøkelse 12

I 2017 svarer 6, 6 prosent av elevene at de blir mobbet to til tre ganger i måneden eller oftere. Dette er en liten økning på 0, 3 prosent fra 2016. Rapport Sist endret: 22. 01. 2018 Tittel: Mobbing og arbeidsro i skolen. Analyse av Elevundersøkelsen skoleåret 2017/18 Rapporten: Mobbing og arbeidsro i skolen skoleåret 2017 og 18 Forfatter: Christian Wendelborg ISBN: 978-82-7570-524-0 (Nettutgave) Utgiver: NTNU År: 2017 Tallene fra elevundersøkelsen De første resultatene fra Elevundersøkelsen 2017 på nasjonalt nivå er klare. NTNU Samfunnsforskning har i en analyse sett nærmere på spørsmålene om mobbing og arbeidsro. Hovedfunnene i undersøkelsen Mobbing 6, 6 prosent av elevene svarer at de blir i en eller annen kombinasjon mobbet av medelever, digitalt mobbet av noen på skolen eller mobbet av voksne på skolen, to til tre ganger i måneden eller oftere. Dette er en økning på 0, 3 prosent fra 2016. Av elevene som har besvart elevundersøkelsen, utgjør 6, 6 prosent ca. 29 000 elever. Mobbet av elever på skolen 5 prosent av elevene svarer at de blir mobbet av andre elever på skolen to til tre ganger i måneden eller oftere.

  1. Storebrand pensjon min side
  2. Utne reader wiki
  3. Kinesiske mur kart 2017
  4. Kart over hele verden 2