Foss På Engelsk

Takk For Det

September 1, 2021, 1:22 pm
  1. Takk for det morten ramm

Kjære Landsmenn! Atter kan vi feire 17. mai som et fritt folk, atter kan vi feire dagen som det den har vært for all nordmenn siden fedrene på Eidsvoll gav oss grunnloven. Vi har ført krigen for å forsvare det som alle nordmenn siden den gang har satt høyest i livet, friheten. Vi må aldri glemme å takke Vår herre for hans nådige styrelse like til det siste gjennom denne lange tid full av prøvelser for land og folk. Vi takker fordi vårt land ble forskånet fra å bli den siste slagmark i Europa-krigen. Da budskapet kom om at tyskerne betingelsesløst hadde overgitt seg, ble vi fylt av dyp takknemlighet. Aldri har vi vel mer eller med større overbevisning kunnet sanne ordene i vår nasjonalsang, der det lyder: "Norske Mand i Hus og Hytte Tak din store Gud! Landet vilde han beskytte Skjønt det mørkt saa du. Alt, hva Fædrene har kjempet, Mødrene har grædt, har den Herre stille læmpet, Saa vi vandt for Ret" Vårt motto under krigen har vært: For rett og frihet. Det har betydd meget at det norske folks holdning under krigen så helt ut har svart til hva en kunne vente av et gammelt kulturfolk, som kjemper for sin rette og sin frihet.

Takk for det morten ramm

susilu Innlegg: 37113 Det som er verre, er "Bare hyggelig! " - her finnes ingen variasjon lenger.... -Takk for maten! -Bare hyggelig! F eks.... sentry4 Innlegg: 5202 Langveg: Den norske takkinga undrar nok mange utlendingar: Takk for i dag, takk for meg, takk for maten, takk for sist. Hadde besøk av noen amerikanere for en del år siden, og innledningen på brevet som de sendte etter at de var kommet velberget hjem igjen er blitt en klassiker hjemme hos oss: Dakk, dakk and dakk again! macotes Innlegg: 4 På spansk kan man si "Mil gracias", ordrett: "Tusen takk". Komunista Innlegg: 10616 På samme måte som det forundrer og overrasker engelskmenn at vi nordmenn dropper "please" der vi muligens burde brukt det. Soteria Innlegg: 10351 I Danmark lurer mange på om det heter "Tusind tak" eller "Tusinde tak". En diskusjon som vel fortoner seg gammeldags for oss nordmenn, ettersom det er en skrivemåte fra dansketida for oss. Langveg Innlegg: 16104 susilu: Det som er verre, er "Bare hyggelig! " - her finnes ingen variasjon lenger.... -Takk for maten!

å takk for det

Jepp det va det, vel bare å ta det Siste låt, siste plate På tide å si ha det Og takk alle Æ klar ikke å takk alle, men vi kan jo se om æ klar det Det her e jo førr alle Spørsmålet e bare kor langt tebake ska vi ta det?

takk for det gamle og godt nyttår
  • Landskap - Daria.no
  • Norge i 3d
  • Tak for det gamle ar
  • Og takk for det – Store norske leksikon
  • Krem mot åreknuter video
  • Takk! - Vårt Land
  • Takk for det gamle og godt nyttår
  • Takk for det gamle eller godt nytt år
  • Samsung s6 edge reparasjon - Rask mobil reparasjon i Oslo og Lørenskog
  • Vanlige misoppfatninger av McKenzie metoden for Meknaisk Diagnostikk og Terapi – MDT. | Institutt for Mekanisk Diagnostikk & Terapi

Og når. De fleste vil takle de nærmeste dager greit. Utfordringene vil vokse seg større etter hvert. Som finansminister Jan Tore Sanner (H) uttrykte det fredag, vil mye bli verre før det blir bedre. Det er omtrent det eneste vi med sikkerhet kan si. Derfor må vi også belage oss på at mange vil oppleve isolasjonen og den ufrivillige passiviseringen som vanskelig, til og med urettferdig. les også Italiensk lege til Norge: – Vær så snill. Forbered dere. Desto viktigere er den helt grunnleggende erkjennelsen av at dette virkelig er en dugnad, og at det faktisk er avgjørende hva den enkelte foretar seg. Norge har de beste forutsetninger for å takle denne krisen, men smittevernet er aldri sterkere enn det svakeste ledd. Vi må ha i bakhodet at den livbergende innsatsen som vårt helsepersonell utøver 24 timer i døgnet kan vært bortkastet hvis andre usolidarisk bidrar til at smittetilfellene blir flere, og etter hvert så mange at det vil være for sent å prøve å få bukt med virusets herjinger i befolkningen.