Foss På Engelsk

Ølsalg Julen 2019 / Ølsalg Julen 2014 Edition

August 30, 2021, 8:25 pm

OBS- lokale bestemmelser kan gi andre salgstider (dvs gir mindre/kortere salgsdager for øl i butikk). Si gjerne fra i kommentarfeltet dersom Dere finner feil i oversikten. Måtehold er også viktig, husk det-det handler ikke om hvor mye man drikker, men HVA man drikker. Det KAN komme endringer i regelverket knyttet til åpningstider for alkoholsalg i løpet av 2019 avhengig av diskusjoner på Stortinget-denne siden vil i så fall oppdateres hvis endringene trår i kraft i løpet av året. Vanlig stengetid er: Hverdager: 20. 00 Lørdager: 18. 00 Ølsalget kan starte kl 08 men det er svært mange kommuner som har senere salgsstart. CORONA-UPDATE Mange butikker/senter har reduserte åpningstider nå- vinmonopolet har i utgangspunktet vanlige åpningstider-de har lagt ut følgende melding på hjemmesiden: Det er ingen grunn til å hamstre varer hos oss. Vi har varer på lager og får fortløpende varelevering til våre butikker. Alle våre ansatte står på for å gi den aller beste kundeservicen, også i den vanskelig situasjonen samfunnet vårt nå er i.

Ølsalg julen 2019 price

Når stenger ølsalget? Ølsalg fredag: Fredag stenger ølsalget 20:00. Det åpner 08:00 fredag morgen. Ølsalg lørdag: Lørdag stenger ølsalget 18:00. Det åpner 08:00 lørdag morgen. Ølsalg dagen før helligdag: Ølsalget dagen før helligdag stenger 18:00 og åpner 08:00 på morgenen. Unntaket er Kristi Himmelfartsdag – da er ølsalget stengt. Ølsalg i julen: På Julaften er ølsalget åpent fra 08:00 – 18:00. Første juledag er ølsalget stengt. Andre juledag er ølsalget stengt. Ølsalg nyttårsaften: På nyttårsaften er ølsalget åpent 08:00 – 18:00. Første nyttårsdag er ølsalget stengt. Ølsalg i påsken: Skjærtorsdag er ølsalget stengt. Langfredag er ølsalget stengt. Påskeaften er ølsalget åpent 08:00 – 18:00. Første påskedag er ølsalget stengt. Andre påskedag er ølsalget stengt. Ølsalg i April: 30. April (Dagen før 1. mai): Vanlige tider for ølsalg. Ølsalg i Mai: 1. Mai er ølsalget stengt. 16. Mai er ølsalget åpent. 17. Mai er ølsalget stengt. Kristi Himmelfartsdag er ølsalget stengt. Ølsalg i Pinsen: Pinseaften er ølsalget åpent 08:00 – 18:00 Første pinsedag er ølsalget stengt.

De fleste utsalgene til Vinmonopolet stenger klokken 18:00 i hverdager (fredag) og klokken 15:00 på lørdager. Se åpningstidene for ditt lokale vinmonopol her. Hvorfor er det strenge tider for ølsalget? Forskriften om omsetning av alkoholholdig drikke som øl og rusbrus, sier at: § 4-2. Salg og utlevering av øl skal foregå på en slik måte at skadevirkningene begrenses og alkoholpolitiske og sosiale hensyn ivaretas. – Regjeringen Med andre ord skal det strenge ølsalget være et hjelpemiddel for å begrense skadevirkningene som overdreven alkoholdig drikking ofte kan føre til. Dette sier alkoholloven om ølsalget: § 3-7. Tidsinnskrenkninger for salg og utlevering av alkoholholdig drikk med høyst 4, 7 volumprosent alkohol "Salg og utlevering av alkoholholdig drikk gruppe 1 kan skje fra kl. 08. 00 til kl. 18. 00. På dager før søn- og helligdager skal salget opphøre kl. 15. Dette gjelder ikke dagen før Kristi Himmelfartsdag. Kommunestyret kan generelt for kommunen eller for det enkelte salgssted innskrenke eller utvide tiden for salg i forhold til det som følger av første ledd.

Ølsalg julen 2019 news

  • Kongsvinger sykehus tlf
  • Østre gravlund oseo anvar
  • Utsalgstider for alkohol i Oslo
  • Ølsalg julen 2019 movie
  • Ølsalg julen 2019 bærum
  • Download Norsk Kalender 2019 med helligdager APK latest version 1.17 for android devices