Foss På Engelsk

Tidligere Fotballspiller Dømt For Overgrep

September 1, 2021, 11:38 pm

Reiert Innlegg: 469 Hvorfor er det veldig lite snakk om dette i media. Personen det her gjelder har vel også delvis tilstått. Jeg ønsker ikke at folk skal nevne navn for da blir denne tråden sikkert stengt men av prinsipp er det rart at diverse store medier ikke griper tak i dette. Eller er ikke dette så rart........... twu Innlegg: 11060 Tjah, kanskje for å skåne de involverte. Hvorfor akkurat denne saken holdes taus, og ikke andre, det vet jeg ikke. Reiert Innlegg: 469 Det er vel også mitt poeng. Media velger kynisk hvem som skal sendes til ulvene. Det blir i mine øyne helt feil. Fygaren Innlegg: 56420 twu: Hvorfor akkurat denne saken holdes taus, og ikke andre, det vet jeg ikke. Fordi en faktisk svært sjeldent offentliggjør navnene i disse sakene. Selv om det er kjendiser. Birkedal og Øygård er begge i stillinger som ville gjort det umulig med hemmelighold og Birkedal ville også skåne sin bystyregruppe for spekulasjonene, noe denne profilen ikke er. Vi har også Kristian Sørli som samtykket til at navnet kom ut pga at han fremdeles var aktiv spiller på Strømsgodsets J14-lag.

Idrettskjendis fikk sju måneders fengsel for seksuelle overgrep - Dagbladet

Det er tale om planlagte og veloverveide handlinger der tiltalte på det groveste misbrukte fornærmede systematisk om enn selve overgrepene foregikk i en kort periode. Han har gjennomført samleiene uten hensyn til om det var smertefullt for fornærmede. Retten finner at straffen må settes høyere enn påstanden fra påtalemyndigheten, » skriver tingretten i dommen som ble offentliggjort mandag formiddag. Tingretten mener at straffen etter rettspraksis i utgangspunktet skal settes til ni måneders fengsel, men tiltalte får strafferabatt på grunn av tilståelsen. oktober 2012 10:22 Oppdatert: 15. oktober 2012 13:04

Den tidligere fotballspilleren Marc Batchelor fra Sør-Afrika ble skutt og drept like ved sitt eget hjem mandag. – Han ble angrepet av to menn på motorsykkel. Han var på vei inn i huset da han ble skutt. Han ble skutt flere ganger og døde inne i bilen, sa en talsmann for politiet til den sørafrikanske kringkasteren SABC. Motorsyklistene skal så ha kjørt av gårde. Motivet for drapet skal foreløpig være ukjent. Batchelor spilte på det sørafrikanske landslaget og hadde en karriere i Kaizer Chiefs, Orlando Pirates og Mamelodi Sundowns, som er tre av de største klubbene i landet. Nyhetsbrev Få dagens håndplukkede nyheter rett i innboksen hver ettermiddag.

DØMT: George Ormond var trener for ungdomslag i Newcastle United gjennom store deler av 90-tallet. Nå er han for andre gang dømt for seksuelle overgrep mot mindreårige. Foto: Owen Humphreys / PA Wire George Ormond, en tidligere ungdomstrener hos Premier League-klubben Newcastle, er dømt til 20 års fengsel for en rekke tilfeller av seksuelle overgrep mot mindreårige gutter. Artikkelen er over ett år gammel Ormond jobbet som trener for ungdomslag i Newcastle United på 90-tallet. Før det var han trener i en breddeklubb. Nå er han dømt av domstolen i Newcastle til fengsel i 20 år for å ha forgrepet seg mot 18 forskjellige unge gutter og unge menn under 18 år i tiden mellom 1973 og 1998, skriver BBC. les også Vil tiltale fotballdommer for nettovergrep mot 329 unge gutter De skriver videre at Ormond skal ha utnyttet sin posisjon som en respektert trener. Han skal ha forespeilet unge gutter en lysende fremtid, men også brukt sin makt til å blokkere deres videre vei om de skulle motsi ham, eller nekte å gjøre ting han ønsket.

Han har gjennomført samleiene uten hensyn til om det var smertefullt for fornærmede. Retten finner at straffen må settes høyere enn påstanden fra påtalemyndigheten, heter det i dommen. Idrettskjendisen ønsker ikke å kommentere dommen overfor Dagbladet. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Sport

Tidligere fotballspiller dømt for overgrep lyrics

Samme som når man sladder lett gjennkjennelige bilder man har brukt to uker tidligere uten sladd i omtale av en sak. Enten kan man gå ut med navnet eller så får man holde seg for god for denne hintingen. Alle som vil kan jo alltid i løpet av 30 sekunder på internett alltid finne ut hvem disse sakene dreier seg om. KingAnderson Innlegg: 22104 Bananskall: Det jeg ikke skjønner er hvorfor man i det hele tatt omtaler saken med alder, geografi, to forskjellige yrker osv hvis man ønsker anonymitet. Alle som vil kan jo alltid i løpet av 30 sekunder på internett alltid finne ut hvem disse sakene dreier seg om. Det er jeg helt enig med deg i. Jeg er dog usikker på om jeg mener det er rett å ikke navngi personen etter at han er dømt og det skal i hvert fall ikke være av hensyn til den dømte at navnet blir hemmeligholdt. krakra_2 Innlegg: 38663 Det er -ikke- en aktiv fotballspiller bør da vel være lov å si? GoingKronos Innlegg: 49112 KingAnderson: så skjønner jeg egentlig ikke hvorfor navnet skal hemmeligholdes lenger For at det er et familieforhold kanskje?

tidligere fotballspiller dømt for overgrep lyrics
  1. Tidligere fotballspiller dømt for overgrep
  2. Lux norge svindel plus
  3. Hva er min adresse i folkeregisteret d
  4. Sjekk om årsavgift er betalt
  5. Mat fra Bergensregionen – Bergen Creative City of Gastronomy
  6. Av chords
  7. Og skateboards

Folk flest i fotball-Norge og her i Stavanger-distriktet vet hvem det er snakk om. Det er helt sikkert. Reiert: Media velger kynisk hvem som skal sendes til ulvene. Med tanke på hvem som har blitt dømt, om de kunne offentliggjort navnet ville de gjort det. Uten å nøle. Men pressen vår er som oftest gode til å forholde seg til PFU-reglene. Det er en god ting. twu Innlegg: 11060 Fygaren: Fordi en faktisk svært sjeldent offentliggjør navnene i disse sakene. Selv om det er kjendiser. Mulig. Heldigvis. Men lurer på hvorfor saken ikke er nevnt i det hele tatt, så vidt jeg vet ihvertfall. Men det har ikke noe å si, rettsvesenet har gjort sitt. Reiert Innlegg: 469 Jeg ber ikke om at de offentligjør navnet, men det er nesten ingen medier som omtaler denne saken i det heletatt. Det syntes jeg blir helt feil. Myggbalsam Innlegg: 15462 Reiert: Jeg ber ikke om at de offentligjør navnet, men det er nesten ingen medier som omtaler denne saken i det heletatt. Det syntes jeg blir helt feil. Det er ikke så veldig mye mer å omtale, da?

Jeg er dog usikker på om jeg mener det er rett å ikke navngi personen etter at han er dømt og det skal i hvert fall ikke være av hensyn til den dømte at navnet blir hemmeligholdt. Praksisen i dette landet er at man skjermer gjerningsmenn i slike saker så langt det er mulig, enten det er kjendiser eller andre personer. Jeg synes det er helt greit, all den tid jeg ikke ser poenget i at offentligheten skal ta del i alle forbrytelsene som begås (som sagt, kun de aller alvorligste, som drap, blir offentliggjort). I andre land praktiseres det annerledes, som eksempelvis USA. Listen over sexforbrytelser i Norge er i løpet av et år lang som nettopp et vondt år. Skal man offentliggjøre alle disse, eller bare kjendisene? Hva så med andre typer kriminalitet, som vinningsforbrytelser? Hvor skal terskelen gå? StringerBell Innlegg: 7095 PerfectSense Innlegg: 4175 Noen som gidder å hinte om hvilken sak det er snakk om? Har sikkert lest om den tidligere, men klarer ikke å koble den nå. krakra_2 Innlegg: 38663 PerfectSense: Noen som gidder å hinte om hvilken sak det er snakk om?