Foss På Engelsk

Radio Norge Spilleliste I Dag – Radio Norge Spilleliste I Day In The Life

August 31, 2021, 12:00 pm

Foto: KIRSTI ØSTVANG #13. Hold dine guilty pleasures for deg selv HARRY? Det er ikke alle låter man vil fortelle omverdenen om at man hører på. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vi har alle våre svake øyeblikk hvor vi hører på musikk som egentlig ikke er sosialt akseptert i vennegjengen. Det kan være alt fra Justin Bieber, Britney Spears eller Sie Gubba. Spotify er laget slik at dine venner kan se hva du hører på, men du kan forhindre at de ser dine guilty pleasures. Det gjør du ved å skru på en såkalt privat lytting. Og det er ikke verre enn at du går til menyen File og velger Private Session. På mobilen må du velge Settings > Social og skru på Private Session. (Kilder: PC Mag, Techtimes, Pocket-lint) LES OGSÅ: Spotify klar for Playstation 3 og 4 Lyst til å diskutere?

Radio norge spilleliste i dag 1

Hver uke fylles din Discover Weekly-liste opp med nye låter og låter du allerede har hørt. Selv synes jeg den stort sett treffer ganske godt, og jeg har oppdaget både nye og glemte artister, og noen har også vært litt utenfor musikksjangrene jeg vanligvis hører på. PERSONLIGE ANBEFALINGER: Discover Weekly disker ukentlig opp med nye låter bare for deg. Foto: KIRSTI ØSTVANG LES OGSÅ: Spotify med videoer og joggemusikk #6. Tilpass musikken til løpetempoet IKKE VÆR EN SINKE: Med Spotify Running kan du sørge for at de tregeste låtene ikke dukker opp. Bare du løper fort nok, da. Foto: KIRSTI ØSTVANG For mange er det et must å jogge med musikk, men å alltid løpe til de samme låtene kan bli kjedelig i lengden. Med Spotify Running slipper du imidlertid det. Som navnet antyder er det en funksjon som spiller musikk som matcher løpetempoet ditt. Den bruker det såkalte akselerometeret i telefonen din for å måle hastigheten din, og velger låter deretter. Låtene fader dessuten over i hverandre. For å starte løpefunksjonen, gå til hovedmenyen og velg Running.

Radio Norge, norsk riksdekkende radiokanal, overtok 2008 Kanal 24. I april 2008 ble kanalen relansert med nytt navn og med en svært bevisst musikkprofil. Omleggingen førte til økning i lyttertallet; gjennomsnittlig lytterandel 2011: 11, 7%. Administrerende direktør og ansvarlig redaktør: Bente Klemetsdal. Kanalen har kontorer i Oslo og Fredrikstad. Kanalen eies av det tyske selskapet Pro Sieben Sat. 1 Media AG.

Radio norge spilleliste i dag live

  1. Ukens mest dramatiske brudd! | Popklikk
  2. Tips og råd: 13 tips og triks for å få mer ut av Spotify - DinSide
  3. Eggløsning rett etter mensen – Anti-rynke krem
  4. Radio norge spilleliste i dag
  5. Gardiner til båt life
  6. Radio norge spilleliste i dag a day
  7. Omleggingen til DAB - Færre lytter på P4 og Radio Norge etter DAB-omlegging i Bodø - Dagbladet
  8. Geir tangen hjerteknuser
  9. Radio norge spilleliste i dag 2
  10. Radio norge spilleliste i dag like
  11. Hva skjer larvik et
  12. Radio norge spilleliste i dag go

Jeg har sittet en del timer i går og i dag og laget en Spotify-spilleliste med alle tilgjengelige artister som har spilt på Kroa i Bø siden 1971. Jeg har gitt den videre til de på Kroa og håpet er at de skal fortsette å oppdatere den etterhvert som nye artister kommer til. På den måten blir det en genuin historisk oversikt over hva som har skjedd (og vil skje) på Kroa. I skrivende stund teller lista 365 låter. Jeg vil tro at dette er den eneste lista i sitt slag i Norge, og arrangementsoversikten som jeg i min tid la inn på Kroas hjemmeside basert på gamle oversikter (som var noe mangelfull) er også ganske unik i norsk sammenheng. Det er ikke verst, synes jeg! :-) Opppdatert: Linken ble feil, så den er oppdatert nå. Går an å si i fra da, folkens! Du finner spillelista her.

Radio norge spilleliste i dag o

Radio Norge har mistet mange lyttere i det siste, noe som går tydelig fram av PPM-målingene fra TNS Gallup. Tviler på at de legger ut dette, men om det er en bestemt sang du skal ha til, så har vi en tråd her du kan spørre. Radio Norge og Psender ut nye kanaler på løpende bånd: I dag kom. Spillelisten bestemmes ut fra hva folk streamer og kjøper av musikk,. DJ_Robbie – Radio Norge – Topp 10listen 20by dj_robbie. Lytt på Scansat Radio via nettradionorge. Med et enkelt klikk kan du lytte til de beste live radiostasjonene fra Norge.

Svein Larsen, styreleder i Lokalradio Norge, sa da til Dagbladet at han var overbevist om at lokalradio har fått flere lyttere etter at de nasjonale kanalene gikk over til DAB. Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Radio Norge. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Kultur

Tips og råd: 13 tips og triks for å få mer ut av Spotify - DinSide

Velg deretter hva slags type musikk du vil høre på, for eksempel personlige anbefalinger eller en spesiell kategori, og så bare begynn å løp. LES OGSÅ: Adidas Go gir deg løpemusikk i riktig tempo #7. Organiser spillelister i mapper I tillegg til at du kan organisere låter i spillelister, kan du også organisere spillelistene i mapper. Har du mange spillelister, kan det vært lurt å gjøre, så du får bedre oversikt over hvor musikken din befinner seg. HOLD ORDEN: Putt spillelistene dine i mapper, så blir det enklere å få oversikt over din musikksamling. Foto: KIRSTI ØSTVANG For å lage en mappe, må du gå til menyen File og klikke på New Playlist Folder. Du kan også bruke tastatursnarveien Ctrl+Shift+N. Når du gjør det, vil en ny mappe dukke opp i venstre sidepanel. Gi mappen et beskrivende navn, og dra deretter over spillelistene du mener hører hjemme der. Du kan også opprette mapper i mapper om du ønsker det. Klikker du på mappen, vil du få opp en oversikt over alle spillelistene som ligger der.

I Spotify er det naturligvis fullt mulig å la flere bidra til en spilleliste. Bare høyreklikk på en hvilken som helst spilleliste i venstre sidepanel og velg Collaborative Playlist. Da vil det dukke opp en liten glorie øverst til venstre for spillelistens ikon som indikerer at det er åpent for alle å legge til musikk. LES OGSÅ: Lag smarte Spotify-spillelister #10. Del bestemte deler av en låt Å dele en låt i Spotify med en venn er ikke noe problem. Du bare høyreklikker på låten, velger enten Share eller kopierer lenken og sender til personen du måtte ønske. Av og til ønsker du imidlertid kanskje at noen skal høre på en bestemt del av en låt. Dette er også mulig i Spotify. Bare høyreklikk på låten, velg Copy Spotify URI, lim adressen inn i søkefeltet i Spotify og legg til tiden etter et nummertegn (altså hashtag-tegnet). Vil du for eksempel at låtenskal starte etter 1 minutt og 20 sekunder, legg til dette "#1:20". #11. Bruk mobilen som fjernkontroll VELG AVSPILLINGSENHET: Spill av musikken fra PC-en, men styr den fra mobilen.

Radio norge spilleliste i dag a m

S. A. » by Bruce Springsteen (not out yet, but the blues version in his Broadway show is the best! ) Spilleliste med alle låtene som er tilgjengelig hos Spotify:

Også NRK sliter, men det gjelder ikke P1 som faktisk øker sin oppslutning. Med NRK P3 derimot, går det dårlig i Bodø. Ungdomskanalen har gått fra 33 prosent i ukentlig oppslutning til bare 10, 7 prosent. De som tjener på at rikskanalene slukker sine FM-sendere, er lokalradioene. Radio 3 Bodø har blant annet økt sin ukentlige oppslutning med 62 prosent. Skeptisk Radiodirektør Kenneth Andresen i P4 påpeker at han ikke kjenner undersøkelsen fra Kantar TNS i detalj, noe som gjør det vanskelig for ham å kommentere den. - Jeg merker meg at både lokalradioforbundet og TNS tar forbehold om at det dreier seg om en liten undersøkelse med et svært begrenset antall spurte. Ser vi på de offisielle radiotallene for hele Nordland forteller de en litt annen historie. Radio som sådan øker og motoren bak, er de nye digitale kanalene. Når vi går fra fem riksdekkende kanaler til over tretti, er det naturlig og som forventet at de store kanalene avgir lytting til de nye kanalene. Det er som det skal være og viser at lytterne finner frem til det nye tilbudet, sier han.