Foss På Engelsk

Hybel I Oslo

August 30, 2021, 12:16 pm

Uranienborg-Majorstuen, Oslo Beskrivelse Flott hybel til leie i sommer som har fult kjøkken med ovn og kjøleskap samt koketopp. Det er også et bad med tilhørende vaskemaskin og tørketrommel... 8 Rapporter annonse 2 dager siden Hybel, 2 roms bernhard herres vei 45c, oslo Vinderen, Oslo Lys og innbydende 2-roms. Nyoppusset i 2020. Godkjent som utleiedel med krav om rømningsvei og dagslys. Bad med opplegg for vaskemaskin. Kjøkken har i dag ikke... 7 Rapporter annonse 2 dager siden Strøken / nydelig møblert hybel til leie, inkl strøm/Wi-Fi Bygdøy-Frogner, Oslo Beskrivelse nyoppusset hybel til leie på beste frogner. Høy standard. Spesialsnekret kjøkken med nye hvitevarer. Spesialsnekret integrert garderobe. Nytt bad... 13 Rapporter annonse 3 dager siden Hybel, 2 roms knut alvssons vei 31, oslo Helsfyr-Sinsen, Oslo Hybel, 2 roms knut alvssons vei 31, oslo 16 Rapporter annonse 8 timer siden Koselig hybel /leilighet sentralt Helsfyr-Sinsen, Oslo Beskrivelse Sentral og attraktiv beliggenhet. Leiligheten ligger rolig og tilbaketrukket fra trafikkstøy i byggets 7etasje, samtidig som det er kort vei ned til... 13 Rapporter annonse 9 timer siden Hybel i rolig villastrøk Bjerke, Oslo Beskrivelse Kjellerdel i enebolig leies ut.

Galleri i oslo

hybel i oslo sentrum blå i oslo

Billige hotell i oslo

I Oslo har jeg tenkt å jobbe, bli kjent med nye mennesker og utvide horiso… Eline 25 år 4 pers 25 000, - Hei! Vi er fire studenter i midten av 20-årene som leter etter et sted å bo i Oslo til høsten. Primært ser vi etter en fem-roms leilighet, men er også åpne for muligheten til å leie en enebolig. Budsjettet vårt ligger på rundt 25 000 kr (alt inkl… Katarzyna 32 år 8 000, - 01. 20 Hei, Jeg er en polsk jente på 32 år som er på jakt etter et sted å bo f. o. m. juli, gjerne i nærheten til sentrum. Jeg verken fester eller røyker, har ingen husdyr. Av og har jeg et eller 2 stykker på brsøk/middag/vinkveld o. l. Som person er gansk… Sarah 21 år 7 500, - Heeeeey! Skal flytte ut av nåværende kollektiv og ser etter noen å flytte inn med! Er PT, studerte psykologi årstudium nå, vurderer sykepleien eller ernæring. er ganske sosial av meg, men trenger litt alene tid også, kanskje blanding av ekstro og in… 21 000, - Vi er tre gutter fra Nord-Østerdal som ser etter en leilighet å leie fra høsten i Oslo.

I umiddelbar nærhet finner... 31 Rapporter annonse 2 dager siden Loftsleilighet til 1 person til leie Ekeberg-Bekkelaget, Oslo Beskrivelse Vi søker en rolig, enslig person til øverste etasje i vår generasjonsbolig på Ekebergskrenten. Vi trenger en person som er rolig av natur da det er... 13 Rapporter annonse 7 dager siden Hybel, 1 roms bergsliens gate 1b, oslo St. Hanshaugen-Ullevål, Oslo I en koselig bygård med stille beliggenhet på Majorstuen leier jeg ut min hybel på 20kvadrat. Lyst og fint rom med eget kjøkken, 2 store vinduer og god takhøyde... 8 Rapporter annonse 3 dager siden Rom i stor nyoppusset hybel med 2 soverom. 4 min til t-banen Vinderen, Oslo Beskrivelse Rom i hybelleilighet. Trine leier det andre i rommet i dag og bodd her i 3 år og søker medboer, preferert jente i alderen 20-30 år. Nyoppusset med... 10 Rapporter annonse 3 dager siden Pendlerhybel ekeberg/simensbråten til leie. Egen inngang Ekeberg-Bekkelaget, Oslo Beskrivelse Leier ut en liten hybel til en person, i vårt relative nye hus.

Spa i oslo

Jeg kommer veldig lett overens med andre. Jeg ser på meg selv som en positiv, … Martine 22 år 6 500, - 31. 07. 20 Hei! Jeg er en sprudlende og hyggelig jente på 22 år, født og oppvokst i Harstad som skal flytte til Oslo i juli/august for å starte min frisørutdanning på Adam&Eva skolen. Bor nå i Tromsø og jobber mens jeg tar opp fag på Sonans. Jeg liker å kunne v… Kredittsjekk Nicolas 29 år 3 pers 22 000, - Heisann! Vi er 3 venner fra Trondheim som nettopp har startet å se oss rundt etter en plass å bo i Oslo. Mitt navn er Nicolas, Jeg er 29 år og jobber i helsesektoren, enten i kommune sammenheng i ungdomsklubb, barnehage, eller i skole/gamlehjem. Sam… Torstein 24 år 01. 19 Heihei, Ser etter et kollektiv med andre studenter som ønsker å ta studiene seriøst, liker å ha det gøy på fritiden og som ikke er fremmed for en fest i ny og ne. Har jobbet og studert i flere år og skal nå begynne på ny bachelor. Har bodd både i… Daniel 20 år 7 000, - Heihallo! Jeg er en hyggelig og utadvendt trønder som straks er ferdig med fotostudier i Trondheim, og forlater nå familie, venner, skinnvest og DDE for å flytte til Oslo.

  1. Hybel i oslo sentrum
  2. Hva er fysisk geografi
  3. Teater i oslo

Leiligheter, hybler og bofellesskap ønskes leid i Oslo, Norge

Tidligere overtagelse mulig! Hybelen består av separat bad, wc-rom, kjøkken/vaskerom og hovedrom på 13m2. Hovedrom... 10 Rapporter annonse 5 dager siden Hybel, 1 roms prinsdalsfaret 1, oslo Søndre Nordstrand, Oslo Hybel til leie på toppåsen beskrivelse: hybel på ca 34 kvm leies ut. Her bor du med egen inngang og fullverdig kjøkken. Hybelen er fra 2016, kjøkkenet fra 2017.... 6 Rapporter annonse 5 dager siden Hybel, 1 roms sørkedalsveien 174b, oslo Røa, Oslo Sentralt beliggende i oslo vest. Deler kjøkken med huseier og 2 andre leieboere. Deler bad med 2 andre. Møbler som seng, kommode, skrivebord, kjøleskap, bord,... 21 Rapporter annonse 4 dager siden Flott hybel til leie på heggeli/smestad ved frognerparken Ullern, Oslo Beskrivelse flott hybel til leie på heggeli/smestad ved frognerparken. Sentral beliggenhet 300 m fra borgen t-banestasjon og kort gangavstand til majorstuen.... 16 Rapporter annonse 6 dager siden Hybel, 1 roms moldegata 25, oslo Sagene-Torshov, Oslo Denne hybelen er møblert, slik at seng, skap, skrivebord og stol er på plass når du kommer.

tur i oslo