Foss På Engelsk

Marianne Krogness Kjæreste

August 31, 2021, 8:12 am
  1. NRK TV – Søk

Ny juleklassiker på vei – Det var med respekt og ydmykhet vi gikk i gang med filmatiseringen av Snekker Andersen og Julenissen, sier produsent Martin Sundland i Fantefilm. Filmskaperne ønsket å lage en varm, lun og rotnorsk film som både skulle underholde og ikke minst sikre julestemningen hos det norske kinopublikummet. Filmen ble en enorm suksess med over 500. 000 solgte billetter. Filmen settes nå for tredje år på rad opp på kino over hele landet. – Det er fantastisk å få jobbe med Alf Prøysens verker, og vi er veldig glade for at vi nå har fått lov til å dykke ned i enda et sjarmerende univers fra den folkekjære forfatteren. Med dette utgangspunktet gleder vi oss til å kunne presentere oppfølgeren som en ny hyggelig julefilm på kino for hele familien. En hel bygd som glemte at det var jul Med bakgrunn i Prøysens fortelling ligger alt til rette for at Den vesle bydga som glømte at det var jul skal bli et nytt sjarmerende og stemningsfullt juleeventyr for hele familien. Her vil vi møte nye fine karakterer spilt av noen av Norges kjæreste skuespillere, samtidig som Julenissen og Snekker´n er tilbake.

NRK TV – Søk

Bare et par dager før premieren skjedde en katastrofe i Nordsjøen, en «blowout», og olje ble pumpet rett ut i havet. Vi hadde påpekt at boringen ikke var uten risiko, så timingen var utrolig, forteller hun. Faksimile: Dagbladet Forestillingen ble en suksess, og etter gode anmeldelser ble nærmest alle showene utsolgt. Det la grunnlaget for totalt sju revyer, fire tv-serier, ti LP-plater, 20 radioprogram og elleville 200 konserter og turneer. «Pelle Parafins Bøljeband» er nok noe av det folk husker aller best. Det er lenge siden 1986, da teatergruppa gikk fra hverandre for første gang. Hun har likevel ikke ligget på latsida. - Oftere enn før kjenner folk på gata meg igjen. Jeg vet ikke om det er fordi ting ligger på nett eller har gått i reprise, men det er veldig hyggelig. Mange husker meg også som «Shell-dama», flirer Krogness, som nylig har vært å se i forestillingen «Mugg» sammen med Marit Østbye. TRAMTEATERET: Pelle Parafin Bøljeband med gjester. Første rekke fra venstre: Pelle Parafin (Arne Garvang), Leon Latex (Anders Rogg), Frida Frosk (Liv Aakvik).

Vazelina Bilopphøggers har spilt revy rundt i hele Norges land, og plateutgivelsene har kommet jevnt og trutt. Ingen kan få amerikanske 60-tallslåter til å svinge verbalt som Vazelina. Eksempel: "I Can't Stop Loving You" blir "Je åt opp rånan min". Man kan si hva man vil om Vazelina Bilopphøggers, men de satser i hvert fall ikke på det internasjonale markedet! Programmet er tidligere sendt på NRK1 julen 1997. Forestilling fra Dizzie Showteater, 1996 Ved Ole Jørgen Grønlund og Roald Øyen Med Vazelina Bilopphøggers, Nils Vogt og Marianne Krogness Pressekontakt: Inger Larsen, 23 04 74 83

  • Gjensyn med Vazelina & Co
  • Den brente jords taktikk
  • Marianne krogness: - Fortsatt god venn med eksmannen - Se og Hør
  • Finn arve sørbøe født

Bli fan av på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Norske Christine måtte til legevakten etter Mariah Carey-innspilling Lik Se og Hør på Facebook

I stedet for å fokusere på sorg, skifter Krogness raskt tematikken mot noe hyggeligere. Hun forteller at hun fortsatt har jevnlig kontakt med de andre gjenlevende medlemmene av gruppa, og at de har planer om å møtes i høst. VAR GIFT: Marianne Krogness og Arne Garvang fikk to barn sammen i ekteskapet. I fjor døde han. Foto: Se og Hør - Vi holder kontakten. Jeg er lite på Facebook, så vi gjør det på den tradisjonelle måten. De er jo på mange måter familie som jeg savner å ha rundt meg. Vi hang sammen hver eneste time, hvert eneste døgn i flere år. De er gærne og herlige folk, flirer hun. - Synd på ungdommen Og apropos Facebook og sosiale medier: Blant årets «Skal vi danse»-deltakere er det flere bloggere og sosiale medier-personligheter med, eksempelvis Amalie Snøløs, Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Krogness kan fortelle at toppblogger Sophie Elise Isachsen her om dagen hjalp henne med å opprette Instagram-profil, der hun foreløpig har lagt ut et knippe bilder. Hun synes det er gøy, men er glad hun ikke vokste opp med det presset mange i dag føler på.

I kveld får vi et gjensyn med Vazelina Bilopphøggers, Nils Vogt og Marianne Krogness i "En høggerlig time" fra Dizzie Showteater i Oslo. Forestillingen hadde premiere 1. september 1994. Den ble spilt fram til våren, etterfulgt av gjestespill i Tønsberg sommeren 1995. Publikums mottakelse var meget god, og det ble spilt hele 150 forestillinger i Oslo. En rekke av våre mest kjente revyforfattere hadde signert tekstene, og regien var av Terje Gulbrandsen med Tor Erik Gunstrøm som en god assistent. Programmet i kveld er basert på forestillingen, og satt sammen av Terje Gulbrandsen og Jørg-Fr. Ellertsen. Startet som en spøk Vazelina Bilopphøggers ble startet som en spøk i 1980. Men spøken ble blodig alvor, og over natten ble de dresskledde karene fra Toten landskjendiser. Etter debuten er Vazelina blitt noe av det norskeste og kjæreste vår hjemlige underholdningsbransje kan by på. Debuten på de skrå bredder fant sted på Det Norske Teatret i 1985. Rollene som Snekkersvekara i "Trost i taklampa" ga nye muligheter.

Anders Baasmo Christiansen har igjen tatt på seg den røde drakten og latt skjegget gro for å fylle skoene til alle barns drømmegjest i 2019. Alf Prøysen blir juletradisjon på kino Tre år etter at filmatiseringen av Alf Prøysens Snekker Andersen og Julenissen tok publikum med storm kommer en helt ny julefilm fra den folkekjære forfatterens varme og vakre univers: Den vesle bygda som glømte at det var jul. Filmen har premiere i november 2019, og her blir det et hyggelig gjensyn med Julenissen og Snekker Andersen i tillegg til at vi blir kjent med en rekke nye karakterer gjennom et topplag av skuespillere. Fra Snekker Andersen og Julenissen – Den vesle bygda som glømte at det var jul. Foto: Fantefilm/Nordisk Film Julestemning med Alf Prøysen Forfatter og visesanger Alf Prøysen har en helt spesiell plass i nordmenns hjerter. Sangene og fortellingene hans har blitt nasjonalskatter som det norske folket har trykket til sitt bryst og for mange er Alf Prøysen synonymt med jul og familie. Hans fortellinger er like aktuelle den dag i dag og filmatiseringene skaper nå juletradisjoner for nye generasjoner.