Foss På Engelsk

Dommere I Skal Vi Danse 2016

August 31, 2021, 6:10 am
  1. Dommere i skal vi danse 2012 relatif

danse-dommerne - Ingen kan gjette hvem som vil ryke ut i år, mener dansedommer Tor Fløysvik. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. I høstens sesong av «Skal vi danse» blir det bare kjente fjes å se i dommerpanelet. Både Christer Tornell, Karianne Gulliksen, Tor Fløysvik og Trine Dehli Cleve har alle vært dommere i konkurransen tidligere. Se også: Bli kjent med Skal vi danse-deltakerne Skal være helt ærlige Tor Fløysvik som nå tar fatt på sin sjette sesong lover å være ærlig og troverdig – som før. - Jeg vil ikke legge meg på noen spesiell linje. Jeg dømmer bare ut fra det jeg mener der og da, og har ingen spesiell agenda, sier han. Meddommer Trine Dehli Cleve, som har like lang fartstid i konkurransen, vil også la følelsene bestemme. - Jeg kommer til å dømme impulsivt etter det jeg føler. Man skal jo komme med en tilbakemelding til danserne bare to sekunder etter de har avsluttet dansen. Da blir man grepet av øyeblikket, sier hun. Vinn flotte premier: Dans med Kathrine Moholt og Carsten Skjelbreid Fornøyd med mangfold Begge synes at det er svært spennende dansere som blir å se på parketten denne høsten.

Dommere i skal vi danse 2012 relatif

- TV 2 har vært dyktige. Det er mange overraskelser, men ikke fordi deltakerne ikke er rette. Ingen kan gjette hvem som vil ryke ut, sier Tor som lover å holde et åpent sinn. Også Trine er enig i dette. - Det er mange spennende dansere fra mange ulike miljøer med i år. Alle kan nå langt, det er ingen man tenker «hm.. Hvordan skal dette gå» om, sier hun. Spent på å se Cato Selv tror Trine at Cato Zahl Pedersen og hans dansepartner Marianne har den største utfordringen. Hun gleder seg til å se hvordan de løser koregrafien. - Men jeg har sett han fikse store utfordringer før, så jeg tror han klarer dette også, tilføyer hun. Vinn drømmehelg, kamera og solpass: Dans deg til drømmehelg med kjendisene Christer Tornell Har til sammen over 25 års erfaring innen dans. Var dommer i «Isdans» på TV 2 og er med som dommer i «Skal vi danse» for fjerde året på rad. Han startet som kunstløper på begynnelsen av 70-tallet, men gikk over til isdans noen år senere.. Han vant den første isdans-konkurransen som ble arrangert i Sverige.

Hun har vært med flere sesonger som danser – og nå sitter hun altså på den andre siden av bordet. - Etter fem sesonger vet jeg hvordan det er å stå på gulvet og danse. Men dette er noe helt nytt, det er tryggere å stå der ute, sier hun og peker mot dansegulvet i Nydalen. HER ER DOMMERTRIOEN: Veteran Trine Dehli Cleve sammen med Antonio Marlone «Toni» Ferraz og Gyda Bloch Thorsen. Foto:Helge Mikalsen, VG Toni Ferraz har vært profesjonell danser og underviser ved kunsthøyskolen i Oslo, og er koreograf. Han er godt vant med å vurdere folk. -På kunsthøyskolen underviser jeg i partnerarbeid. Det vil si både løfteteknikk og kommunikasjon. Så jeg kommer til å se mye på kjemien, hvem som leder - og på tilliten de har overfor hverandre. Ingen av dem har bestemt seg for å være «slemme» før de setter seg i dommerstolen. Her skal profesjonaliteten skinne gjennom. -Kritikken skal være konstruktiv! Vi skal ikke rakke ned på noen bare for å gjøre det. Vi skal fokusere på det man kan forbedre, sier Ferraz.

  1. Elektrisk port innkjørsel
  2. Brune Stenger - Oppskrift fra TINE Kjøkken
  3. Gjøre i bergen norvège
  4. Omgangssyke symptomer voksne
  5. Parkering oslo lufthavn
  6. Hvordan blir man gravid
  1. Hva er gjennomsnittlig iq review
  2. Norsk teknisk museum ansatte
  3. Gave gutt 9 år 1
  4. Brunt slim i avføring help