Foss På Engelsk

Spørsmål Med Svar — Hjelp, Spørsmål Og Svar (2020-02-27) : Norge

August 31, 2021, 1:20 pm
  1. Quiz med svar
  2. Spørsmål med svar 2018

Alle kan bli lurt. Fortell de rundt deg om trusler og farer du har opplevd. Åpenhet sprer kunnskap og trygghet, uten å spre frykt. Åpenhet gjør det mindre skamfullt å være et offer for kriminalitet på nett. Rapporter sikkerhetsbrudd, hendelser og trusler du opplever på arbeidsplassen til nærmeste leder eller IT-ansvarlig. Å anmelde datakriminalitet er svært viktig for at politiet skal kunne bekjempe denne type kriminalitet. På kan du finne et forenklet skjema for anmeldelse av datakriminalitet. Vær kritisk og sørg for at du kan stå for det du legger ut! Publiser kun ting du ville sagt ansikt til ansikt. Opplever du at noen oppfører seg dårlig mot deg på nett? Ikke svar. Blokkér og rapporter! Hvis du blir trakassert, uthengt, ekskludert eller liknende på nett, ta vare på bevis, for eksempel ved å ta skjermbilde Trusler og trakassering, på nett eller i annen form, er brudd på norsk lov, og bør meldes til politiet. Oppdager du at noen utsettes for mobbing, vær en venn, ta ansvar og si ifra.

Quiz med svar

Spørsmål og svar om ny IA-avtale Hva er målene i IA-avtalen? IA-avtalen skal skape et arbeidsliv med plass til alle gjennom å forebygge sykefravær og frafall og på denne måten bidra til å øke sysselsettingen. Sykefravær: Sykefraværsprosenten skal reduseres med 10 prosent sammenlignet med årsgjennomsnittet for 2018. Flere sektorer, bransjer og virksomheter har et lavt sykefravær. I disse bransjene og virksomhetene vil det kunne være et mål i seg selv å opprettholde det lave fraværet og fokusere innsatsen på forebyggende arbeidsmiljøarbeid og på å redusere frafall fra arbeidslivet. Frafall: Frafallet fra arbeidslivet skal reduseres. Med frafall menes personer i yrkesaktiv alder som ikke kommer tilbake til arbeid etter fravær. Det er vanligvis langtidssykmeldte som går over på arbeidsavklaringspenger og etter hvert til uføretrygd, eller personer som går over til tidligpensjonering. Les mer om IA Må vi signere ny IA-avtale med NAV Arbeidslivssenter? IA-avtalen som gjelder fra januar 2019 gjelder alle virksomheter, og skal gi alle mulighet for å få bistand fra NAV Arbeidslivssenter.

JJeg trodde ingen visste om alt som hadde skjedd. Jeg skulle jo late som ingenting å synge den fine sangen. Sangen var Im a big girl, in a big world Denne sangen sto jeg og framførte acapella, 2 dager etter alt dette hadde skjedd. Og alle visste jo.. alle utenom meg. Foreldrene gråt da jeg sang.. jeg forsto ikke hvorfor. Sang jeg dårlig eller? Når du hører teksten på denne sangen, da forstår du kanskje hvorfor folk gråt. Og jeg hadde jo som vanlig ingen av "mine" som dukket opp for å se på meg. Jeg forstår i dag. Jeg forstår også hvor tragisk denne opplevelsen var for meg, mest pga måten alt ble håndtert på. Jeg skriver dette fordi jeg ønsker ikke dette for flere. Jeg håper barnevernet har kommet litt lengre i dag, og ikke utsetter andre barn for slike hendelser. Og oppi alt dette, hadde han som misbrukte meg seksuelt fra jeg var 3-10 år, tilstått i tinghuset. Han var et familiemedlem av stefaren min, på 60 år. Jeg måtte forklare meg i en rettsak noen dager etter dette, der jeg måtte forklare for hans forsvarer hvordan han så ut nedentil blant annet.

Spørsmål med svar 2018

  • Hjelp, spørsmål og svar (2020-01-19) : norge
  • Tactical med
  • Spørsmål med svar group
  • Vg sjakk vm 2018
  • Med pediatrics
  • Med economics
  • Spørsmål med svar list
  • Spørsmål med svar institute
  • Med meetings
  • Scrub med

I denne tråden kan du stille korte/enkle spørsmål som ikke kvalifiserer til en egen diskusjon, slik at du slipper å ta opp plass på forsiden. Ekempel: Leksehjelp; men Prøv Discorden om du har det travelt. Ikke spør om hjelp til å jukse. Kjøpshjelp / forbrukerhjelp. Andre småting der det finnes et kort og entydig svar, eller spørsmålet ellers ikke inviterer til bredere diskusjon. For at du skal få best mulig svar er det en fordel at du har forsøkt å google temaet først. Det oppfordres ellers til at du ikke stiller medisinske spørsmål her - slikt er oftest mer egnet for en samtale med fastlege. Denne tråden oppfrisker seg selv hver tredje dag.

Iblant virker det som han er betatt av meg igjen, det synes jeg er litt plagsomt, så jeg prøver bare å overse det. Så jeg vet ikke. Jeg er mer komfortabel nå, med tanken om at han skal flytte til nabolaget som han har annonsert at han vil. Jeg er vel blitt mer likegyldig til ham, så det bryr meg mindre hva han gjør og ikke. Alle sier at gamle forhold til slutt bare blir gode minner, men jeg tror det er mer når du går selv eller er enig i bruddet. Jeg tenker mer sånn at han ikke gadd å prøve mer, eller at kanskje alt var fake. Kanskje jeg bare ikke forstår hvordan det går an å elske noen intenst og så plutselig bare ønske dem dit pepperen gror selv om de ikke har gjort annet enn å elske deg tilbake. Det er nye tider, nye muligheter. Andre menn jeg kan date. Jeg har aldri hatt mangel på folk som er interessert i meg. Det er ikke like lett å åpne opp hjertet som før, men det er ikke helt stengt. Kanskje en dag jeg blir samboer igjen med en som vet at han vil ha meg. Og at da vil sorgen jeg har følt på, bli helt borte, og at jeg ikke vil kjenne noen bitterhet.

physical med