Foss På Engelsk

Skjer I Drammen

September 1, 2021, 3:43 pm

Les Modernes Incroyables, karikaturtegning av unge incroyables, franske moteløver med jålete hatter 1810. Hattetypen i midten er en snutehatt, som utviklet seg fra de populære trekanthattene, de andre er forløpere for høye flosshatter. Hattemotene har variert stort gjennom tidene, i ulike kulturer og geografiske områder, også med tydelige forskjeller mellom sivile, militære og religiøse draktskikker. En hatt er et hodeplagg som vanligvis brukes utendørs og består av en hattepull (topp) og som oftest en liten eller stor brem nederst. Hatter fins i utallige uførelser for både kvinner og menn og har spilt en viktig rolle i mote - og drakthistorien i de fleste kulturer. Hatter har vært praktiske plagg til beskyttelse mot sol, regn og kulde, men er også blitt brukt som pynt eller for å markere yrkesmessig, sosial, militær eller religiøs posisjon. Hatter kan lages av mange slags lette materialer, oftest filt, men også lerretsstoffer eller flettverk. Finere flosshatter kan være laget av silke som er trukket stramt rundt en pappkjerne.

Skjer i drammen e

  1. Skjer i drammen movie
  2. Hva skjer i drammen
  3. Skjer i drammen e

Skjer i drammen shop

Hillary sendte offentlige dokumenter over til Huma, som delte dem med Weiner. Av en utenriksminister var dette en skjødesløshet som savner sidestykke. Hillary behandlet dokumenter som sine private papirer. Korrupsjon på et nytt nivå Gjennom Hillary Foundation drev Hillary butikk innenfor utenriksdepartementet, til egen fordel. Alle trodde hun var den fremtidige presidenten og betalte inn til stiftelsen. Også Norge. Men den private serveren tyder på at dømmekraften var svekket. For å skjule denne forbrytelsen, måtte Hillary inkriminere mange andre, også Obama, som skrev til henne under pseudonym. Men samtidig orkestrerte Hillary Steele-rapporten og fikk plantet den i FBI, som brukte den til å overvåke en politisk kandidat på vegne av hans utfordrer. Peter Schweizer, mannen bak Clinton Cash, kaller dette det største lureri/triks i amerikansk historie. Underveis klarte Hillary å kompromittere amerikanske institusjoner. Disse må nå renvaske seg for korrupsjonen. Det kommer til å ta tid. Mange ting som burde kommet fram i lyset, blir feiet under teppet.

Skjer i drammen live

- Jeg har ikke vært med så mange, men det har vært en varierende pakke, sier Carey, og fortsetter: - Jeg har bare vært med fem mennesker i løpet av livet, så jeg er litt prippen for å være ærlig, i hvert fall sammenlignet med andre. Carey ville imidlertid ikke avsløre hvem disse fem mennene er, men hun har som nevnt tidligere vært sammen med både Nick Cannon og James Packer. Den verdensberømte kvinnen var også gift med musikkprodusenten Tommy Mottola (70) fra 1993 til 1998. Siden slutten av 2016 har hun altså vært sammen med sin nåværende kjæreste. Hvem den femte personen Carey har vært sammen med seksuelt - vites altså ikke - og hun ville heller ikke avsløre det i intervjuet med Cosmopolitan. ÆRE: Denne uka ble Sangstjerne Mariah Carey(47) hånd- og fotavtrykk foreviget i sement på TCL Chinese Theatre i Los Angeles. Video: AP / NTB Scanpix Frem og tilbake Til tross for at det har vært mye frem og tilbake i Bryan og Mariahs forhold de siste årene, ser de svært forelsket ut om dagen. I februar i år var de også på ferie sammen med sangstjernens tvillinger.

Hensikten er produksjon av bestemte radioaktive nuklider med egenskaper som er interessante for tekniske anvendelser. Slike radionuklider kan for eksempel brukes som sporingsstoffer (tracere) i industrielle prosesser, miljøundersøkelser medisin og som strålekilder i ikke-destruktiv testing av materialkvalitet under industriell produksjon. Alfa-partiklere kan også brukes i kjemisk/radiokjemisk analyse som strålingskilder for analyse av grunnstoffinnhold i ulike prøver ved induksjon av grunnstoff-spesifikk røntgenutsendelse og/eller partikkel tilbakespredning. Den alfa-emmiterende radionukliden 241 Am (halveringstid 432. 6 år) brukes i såkalte ioniske brannvarslere som er montert i mange private og offentlige bygninger. Energikilde Alfa-emitterende nuklider anvendes som energikilde ved såkalt termoelektrisk energigenerering. Slike nukleære batterier er hovedsakelig brukt som energikilder for ubemannet elektrisk utstyr som må stå uten tilsyn i lange perioder. Eksempler er r omsonder, pacemakere, undervannssystemer og automatiske vitenskapelige og værmeldingsstasjoner på fjerntliggende steder.