Foss På Engelsk

Bruce Springsteen Norge 2017 &Middot; Bruce Springsteen Spiller I Frognerparken – Nrk Kultur Og Underholdning

September 1, 2021, 11:28 pm
  1. Bruce springsteen norge 2019

«This Hard Land» akustisk, med munnspill og kassegitar, krystallklar lyd og fantastisk formidling, var en verdig avslutning på kvelden. Personlig savnet jeg noen favoritter som «Tougher Than The Rest», «Cover Me» og «Jersey Girl», men med det repertoaret han har å ta av vil vel alle låtene hans være noens favoritter. Bandet, og ikke minst sjefen sjøl, holdt et imponerende tempo. Låtene gikk i ett; før den ene låta hadde utåndet ble det talt opp til den neste. Og sånn holdt de det gående i 3 timer og 40 minutter. Nonstop. De spilte fra det var strålende sol til det ble mørkt. At Bruce straks er 67 år er ikke lett å se. Det er bare å ta av seg hatten for hvilken entertainer han er. Enkelte sutret over at det var litt kjedelig å høre «The River» fra A til Å, men det var vi vel strengt tatt forberedt på at kunne skje selv om han ikke har gjort det på alle andre konserter på denne turneen. Men hvis du synes «The River»-låtene er en smule kjedelige, så drar du ikke på The River Tour, men venter heller på neste Greatest Hits-turné.

Bruce springsteen norge 2019

«Sjefen» dro på Fløyen i natt før avreisen. Publisert Publisert 11. juni 2009 Denne artikkelen er over ti år gammel Bruce Springsteen har reist fra Bergen, forteller Frank Nes i Bergen Live. — De reiste hjem til USA i natt, sier Nes til Allerede lørdag skal «sjefen» og hans E Street Band spille på festivalen Bonnaroo på en stor farm i Manchester, Tennessee. Deretter venter to ukers pause, før neste spillejobb er 27. juni på Glastonbury-festivalen utenfor Bristol i sørvest-England. — Har Bruce sagt noe om oppholdet her? — Jeg tror at alt har svart til forventningene. Jeg har ikke snakket med ham personlig, men inntrykket jeg har fått fra de andre er at de har trivdes veldig godt i Bergen. De skryter av oppholdet, og det er kjekt å høre for oss som arrangører, sier Nes. «The Boss» skal ha dratt rett fra Koengen til Fløyen etter gårsdagens konsert. Han ble kjørt i bil opp og ned og skal ha vært der oppe i en halvtime, skriver Kanskje ble han tipset av pianisten i bandet, som tok en tur på Fløyen etter den første konserten.

– Hei, Oslo! Slik startet "The Boss" konserten foran om lag 37. 000 publikummere i Frognerparken i Oslo i kveld. Han åpnet med låten "Meet me in the City" og fulgte opp med "The Ties That Bind" og "Sherry Darlig". Dette er den tredje konserten Bruce Springsteen holder i Norge på kort tid. For to dager siden spilte Bruce Springsteen & The E-Street Band for 37. 000 trøndere, da Granåsen Arena i Trondheim ble innviet som konsertarena. Little Steven misfornøyd Etter konserten på Ullevaal Stadion i Oslo tidligere i sommer trillet anmelderne fem, noe Little Steven ikke var strålende fornøyd med. – Hva skjedde med sekseren? Hva gjorde vi feil? Vi spilte vel ikke anmelderens favoritter, vi spilte jo bare rundt 35 sanger, sa en flirende Little Steven da han så anmeldelsen i VG dagen etter. Tirsdag gikk det bedre, kanskje var det trønderske sommertemperaturer som skulle til. For etter konserten på Norges største utendørs konsertarena, fikk bandet strålende kritikk fra flere medier. Anmelder Øyvind Rønning trillet til terningkast seks.

Torsdag 28. juli 2016 For tredje gang i sommer avla Bruce Springsteen og hans E Street Band Norge en visitt på deres The River-turné. Etter to fulle hus på Ullevål Stadion og i Trondheim var det altså Frognerparken sin tur. Rundt 37. 000 rakk å kjøpe billett på drøye 20 minutter. Ingen tvil om at nordmenn fortsatt har en forkjærlighet for The Boss. Forholdene lå definitivt til rette for en bra kveld med naturlige kulisser i landlige omgivelser midt i Oslo. Menneskehavet som lå badet i sol, med Vigelandsparken og fontenen som bakteppe, må ha vært et fint skue fra scenen. Det må nevnes at Frognerparken ikke er det mest ideelle stedet for å samle så mange mennesker. Det var en del trær som skygget for utsikten, og jeg hørte i ettertid at noen klaget over lyden på bakerste rad. Men fra min plass litt foran mixebordet hadde jeg fine lydforhold og ypperlig sikt, og kan bare dømme utfra det. Ensemblet gikk på scenen 19. 15 og satte i gang showet med «Meet Me In The City» fra fjorårets «The Ties That Bind: The River Collection».

Hvis ikke et nesten fire timers show med formidling og innlevelse av det sjeldne er bra nok, så vet jeg ikke hva som skal til for å begeistre og tilfredsstille jantelovspregede nordmenn. Jeg velger å være raus og gir full pott for eminent underholdning i Frognerparken denne kvelden. Brucern er fortsatt sjefen! 6/6 | Marianne Lauritzen Foto: Arash Taheri

Året etter kom Springsteen tilbake til Oslo og Telenor Arena hvor han holdt to konserter for den norske fansen.

– Undertegnede har hørt Bruce & Co. seks ganger de siste fire åra, og kan ikke huske at de har vært mer på og mer tent fra start til mål enn denne kvelden på Granåsen Arena, skriver Rønning i Dagbladet. Nå har altså Springsteen returnert til Oslo, for den tredje Norge-konserten denne sommeren. LES: Her synger Markus med Bruce Springsteen

  1. Bruce springsteen norge 2017 2018
  2. Ved narayan
  3. Billig Brudekjoler Store Størrelser Online | Brudekjoler Store Størrelser til 2020
  4. Bruce springsteen norge 2017
  5. Fly og hotell til london
  6. Peer gynt musikk review
  7. Trollstigen – Store norske leksikon
  8. 1 Slakteutstyr (Produktliste) [Netthandel, Utsalg]
  9. Åpninger i sjakk for nybegynnere
  10. Kodelås ytterdør coop. 💌 Kodelås ytterdør best i test. 2019-11-29
  11. Gulv som tyler vann
  12. Bruce springsteen norge

— Jeg har hørt om det, ja, men det er ikke noe jeg vet mer om, sier Nes. Fikk du ikke billetter til Koengen, er håpet langt ifra ute. Springsteen spiller en rekke konserter i Europa i sommer. Hva bergenserne synes om The Boss? Vi sjekket trøkket på byen i natt. Tusen takk, Bergen! Springsteen gauler til Koengen. På norsk. Så er det over. Anmeldelse låt for låt her. My Lucky Day — se bildefortelling fra Koengen Video: «Prove It All Night» | «Badlands» | «My Lucky Day» | «Outlaw Pete» Publisert Publisert: 11. juni 2009 09:39 Oppdatert: 21. april 2017 10:23 Foto: 2211-TIPSER Foto: Ørjan Deisz

bruce springsteen norge 2017 bruce springsteen norge 2017 youtube bruce springsteen norge 2017 2018

Deretter kunne Bruce fortelle at de skulle spille «The River»-albumet i sin helhet, hvilket innebar at vi visste setlista for de neste to timene, innledet av «The Ties That Bind». Før «Independence Day» fikk vi en lang historie om Springsteens forhold til sin far. Om hvordan den generasjonen ikke snakket om følelser og personlige ting, og at faren hans generelt pratet lite. Han begynte derfor å skrive låter i håp om at faren skulle få med seg tekstene. Dette fikk han ikke noen bekreftelse på før han spurte faren på dødsleiet om hvilke av låtene hans han likte best, hvorpå faren svarte: «De som handler om meg». Bruce kan dette med publikumskontakt, han håndhilste stadig på folk på første rad, og under «Hungry Heart» tok han seg en runde nede på bakken for å hilse på flere. Et par låter senere fulgte «You Can Look (But You Better Not Touch)» som utartet seg til et homoerotisk øyeblikk i samspill med Little Steven. Det er vel få artister som er så folkelige og har så bredt publikum som Bruce Springsteen.

Her var det alt fra småunger på pappas skuldre til eldre damer med krykker. Dette ble enda klarere da Bruce ristet på maracasene og sang «I Wanna Marry You», og noen av disse gråhårede fruene nærmest besvimte og måtte geleides ut av vaktene. Etter dette dro Bruce frem munnspillet og det var tid for tittellåta «The River». Her ble jeg slått i bakken av hvordan han klarte å formidle denne ihjelsungede teksten – med like mye innlevelse etter 36 år! Han klarte å gjøre den enda mer melankolsk, og han levde seg så mye inn i låta at det så ut som han ble rørt og måtte hente seg inn igjen etterpå. Jeg ble rørt selv. Et lite gåsehudøyeblikk. Denne melankolien og innlevelsen fortsatte over i «Point Blank». «Fade Away» var også en av kveldens høydepunkt hva gjelder innlevelse. Det norske konsertpublikummet må være en utakknemlig forsamling å spille for. Mange var mer opptatt av å ta seg en fest enn å faktisk nyte konserten. De brøytet seg til stadighet frem for å få kjøpt seg en ny øl, for så like etterpå brøyte seg ny vei for å gå på do.

  1. Enkeltmannsforetak uten inntekt
  2. Frøya kommune kart parts
  3. Cottage cheese næringsinnhold chicken