Foss På Engelsk

Atle Pettersen Og Cathrine Eide

September 2, 2021, 11:05 am

- Jeg har nesten sett ham litt rart mye Som samboere får Atle Pettersen og Cathrine Eide tiden til å strekke til på hjemmebane. SAMMEN: Her er Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide klare for å tilbringe tid sammen på premieren til «Les Miserables» i Oslo i forrige uke. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer (Seoghø): I 2015 ble det kjent at artist Atle Pettersen (28) skulle ta over som programleder for «Beat for Beat» da Ivar Dyrhaug (68) takket for seg. Siden den gang har Atle hatt mange baller i lufta, blant annet som musikalstjerne i «Singing in the rain» på Folketeateret i Oslo. Samboere Det er imidlertid ikke kun i karrieren Atle har gjort stor suksess. Også på hjemmebane har han de siste årene hatt all grunn til å smile. Da han i 2011 deltok i «Skal vi danse», falt han nemlig pladask for TV 2s journalist Cathrine Eide, og siden den gang har duoen vært et par. Med hektisk timeplan, er det hjemme paret tilbringer kvalitetstid sammen. Da Seoghø møtte turtelduene på premieren til «Les Miserables» på Folketeateret i Oslo forrige uke, kunne Atle nemlig fortelle at de får tiden til å strekke til, til tross for en travel hverdag.

Atle pettersen og cathrine e de terre

– Jeg har jo vært litt klønete med damene, jeg har jo det, sa han. Se intervjuet med Atle Pettersen her: Les mer: Atle Pettersen: – Har alltid vært klønete med damene – Kun en dame for meg Etter lengre tider med romanserykter rundt Atle og friidrettsutøveren Rachel Nordtømme kunne Atle fortelle til «God kveld Norge» at han ble lettet når det midt under «Skal vi danse»-sirkuset kom fram at Nordtømme skulle ha funnet tonen med tidligere deltaker og danselærer Tom Erik Nilsen. – Jeg er veldig glad for at de ryktene nå er på noen andre, fortalte Atle. På den tiden stresset ikke Atle med å få seg kjæreste. – Du der tar jeg det rolig altså. Der har jeg ikke mye hastverk, sa han på spørsmål om hvordan det sto til på damefronten. Under «Skal vi danse» var det nemlig kun en dame som fikk Atles fulle oppmerksomhet. – Det er bare en dame for meg nå om dagen, og det er Marianne. Jeg velger å fokusere på dansen, sa han. Les mer: Atle Pettersen: – Det er bare en dame for meg god kveld norge

Med hektisk timeplan, er det hjemme paret tilbringer kvalitetstid sammen. Da Dagbladet møtte turtelduene på premieren til «Les Miserables» på Folketeateret i Oslo forrige uke, kunne Pettersen nemlig fortelle at de får tiden til å strekke til, til tross for en travel hverdag. Saken fortsetter nedenfor. - Vi bor jo sammen, så da får vi tid, forklarte han og la ikke skjul på at det går i ett med karrieren. Paret rakk nemlig knapt å feriere sammen i sommer. - Vi rakk det så vidt, vi rakk tolv dager i Spania. Eide la imidlertid ikke skjul på at hun i år har sett mer til kjæresten enn tidligere. - Det har nesten vært litt rart mye, men jeg er glad jeg ikke må tilbringe en hel høst til på show her på teateret, delte hun. Saken fortsetter under. OPERA: Artistene får sitt første møte med operasjef Per Boye Hansen og hovedscenen. Atle Pedersen prøver seg på opera i kveldens «Stjernekamp», før Eli Kristin viser hvordan det egentlig skal gjøres. Video: NRK Vis mer Takket kjæresten Atle Pettersen har tidligere hyllet kjæresten for all støtten.

- Jeg valgte en litt utradisjonell vri på sløret. Istedenfor et slør fra håret, fikk jeg spesiallaget et slør som ble festet til hver av skuldrene mine. Ellers ønsket jeg å tone alt annet veldig ned, så jeg hadde noen veldig enkle sko fra Hugo Boss og diamanter fra Tesori, sier Eide. Eide kan også avsløre at hun har planer om kjolebytte i løpet av kvelden. - Til festen ønsket jeg noe jeg kunne bevege meg mer i. Jeg gikk derfor for en jumpsuit fra Nadine Merabi og et spesiallaget bløtkake-tyllskjørt over, sier hun. Brudgommen har på den store dagen valgt en smoking fra David S Nedal for Julius Caesar, og topper det hele med mansjettknapper fra luksusmerket Hermès. Atle Pettersen og kjæresten Cathrine Eide intervjues. Paret forteller at smokingen er eneste av sitt slag i Norge, spesiallaget for brudgommen. «Senkveld»-programleder Stian Blipp (29) er toastmaster under bryllupsfesten senere i kveld, noe han avslørte på sin Instagram-konto torsdag. - Skal bli ganske blakke Da Pettersen i januar lettet på sløret om bryllupsplanene, fortalte han til Dagbladet at han og Eide var enige om én ting: At det skulle bli en fest som gjestene sent vil glemme.

  1. Atle pettersen og catherine eide center
  2. Atle pettersen og catherine eide mother
  3. Atle pettersen og catherine eide boyfriend
atle pettersen og catherine eide johnson

På selveste nyttårsaften inn i 2018 gikk «Beat for Beat»-programleder Atle Pettersen (29), ned på kne og fridde til kjæresten Cathrine Eide. Da hadde paret vært kjærester i seks år, og den gledelige nyheten om forlovelsen delte Pettersen med følgerne sine på Instagram. - Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt, og jeg gleder meg til de 60 neste, skrev Pettersen til et bilde av de to, der forlovelsesringen kom godt til syne. Nå, nesten halvannet år senere, er Pettersen og Eide blitt mann og kone. Paret kunne i januar avsløre at de skulle ta med seg hele bryllupsfølget til Hellas, der bryllupet skulle feires fire dager til ende. Selve vielsen foregikk i 18-tida fredag, får Dagbladet opplyst. LYKKELIG: Endelig kunne det nygifte paret slippe jubelen løs. Foto: Lars Gautneb / Se og Hør Vis mer ROMANTISK: Cathrine og Atle ga hverandre sine ja i solnedgangen i Hellas. Foto: Lars Gautneb / Se og Hør Spesiallaget Bruden hadde valgt en kjole fra Hayley Paige som heter West gown, og hun kan fortelle at hun ønsket seg en tradisjonell brudekjole, men med det lille ekstra.

atle pettersen og cathrine eide