Foss På Engelsk

Åndenes Makt Juks

September 1, 2021, 10:41 pm
  1. Åndenes makt juke box
  2. Her blir de klarsynte avslørt - Side3
  3. Sap makt

I nettbaserte diskusjonsfora ropes det høyt om juks og fanteri. Det blir hevdet at TV-Norges programserie er et forhåndsavtalt skuespill for å lure seerne. Jeg er nokså sikker på at involverte personer formidler ekte inntrykk, men jeg tror at sannheten tilpasses ørlite granne på produsentens klippebord. Man skal være skeptisk… La meg fortelle om mitt forhold til sponplater! Mange eldre boliger er nemlig renovert med sponplater. I slike hjem blir jeg ofte tung i hodet og trett – spesielt hvis ventilasjonen ikke er god. Det mange ikke vet, er at sponplater skiller ut gasser (formaldehyd) fra bindestoffet i flere år etter at de er montert. Jeg lurer derfor på om familier i hjemsøkte hus kan være påvirket av lavverdige byggematerialer, – og ikke av gjenferd. En bekjent av meg kjenner en av de deltagende familiene. Han bekrefter at familien faktisk var plaget av overnaturlige hendelser. Den klarsynte i programmet fortalte til og med at dette huset var det verste hun hadde opplevd! I ett av rommene fornemmet hun en portal til underverdenen!

Åndenes makt juke box

Forklaringene er av det episke slaget. Da et av mediumene blir spurt om han kom fram til navnet George på grunn av bilde og navneskiltet av «eieren» i foajeen, er svaret: «jeg så ikke navneskiltet fordi jeg ikke har på meg briller». Den andre prøver å legge skylden over på programlederen ved å hevde at han «tappet» seg inn på den falske historien gjennom programlederens hode. Et av mediumene innrømmer faktisk at hun har vært innom på fabrikkens hjemmeside og pugget historien, men sier at hun tviler på at synske personer evner vil bli betvilt mer av publikum etter de har sett dette innslaget. Riktig. Kjenn energien Vi må ha noen norske innslag på denne listen, og da har vi kommet fram til medium Gro-Helen Tørum. Tørum er kanskje mest kjent fra «Åndenes Makt» og «Den andre siden», men har også deltatt i en rekke andre programmer, samt hjulpet etterlatte å kontakte sine avdøde i FEM-programmet «Fra sjel til sjel». At deltakerne måtte fylle ut en rekke opplysninger om deres avdøde slektninger og dem selv før de fikk «hjelp» av mediumet, er jo i seg selv rimelig interessant, men der Tørum rotet seg bort i størst problemer var gjennom et reklamestunt for det britiske TV-programmet «QI».

Det du ikke ser ut til å skjønne er at slike evner er veldig forskjellige og man har forskjellige evner. Noen er best på fjernhealing mens andre må ha fysisk ser ånder tydlig noen føler igjen kan kommunisere med ånder mens nien bare kan ta inn innformasjon. Noen kan finne ting som er borte og noen kan se fremtid. Noen få har hele spekteret. At enkelte saker ikke blir løst av klarsynte er ikke fordi de ikke har evner, men fordi dem ikke blir tatt alvorlig eller det ligger for mye støy for å få et klart bilde. Det er ikke som å trykke på en bryter. Snåsamannen feks har funnet mangr savnede personer. Jeg er sikker på at alt er ingen som har noe å vinne på å jukse det til. Ingen som har noe å vinne? Tuller du? De som lager programmet er jo ute etter å tjene penger. Uten juks ikke noe program, ikke noen penger. Såklart alt er juks. Anonymous poster hash: b810c... 922 Naive nordmenn som tror på alt de ser.... Tv-serier blir laget for å lage mest mulig tv. Dette innebærer at det er mye juks og fanteri.

Åndenes makt 22. april kl. 04:55 Minner om at sesong 15 nå går i reprise på TVNorge hver onsdag ( i k... veld! ) kl. 21. 30 Og det er ennå ikke for sent å melde seg på til Åndenes makt: Trenger du hjelp fra Åndenes makt? Opplever du hendelser som du ikke finner noen årsak til? Eller har du tips til andre steder vi burde se nærmere på? Send en mail til der du forteller litt om hva du opplever, hva som skjer, og hvordan vi lettest kommer i kontakt med deg. Se mer

  1. Her blir de klarsynte avslørt - Side3
  2. Åndenes makt - Er det egentlig ekte? - Anonymforum - Skravle - Foreldreforum
  3. Åndenes makt juke box
  4. Lommelegen - Kalde føtter

Her blir de klarsynte avslørt - Side3

- Mange er takknemlige Klarsynte Lilli Bendriss (66) er fullt klar over at hetsen florerer. - Det er trist at noen ikke har bedre ting å ta seg til enn å bruke tiden på å skrive sånne innlegg på nettet. Men jeg prøver å ikke la det gå inn på meg. Jeg har ikke bruk for en sånn negativ energi, sier Lilli til Seoghø - Heldigvis får jeg stort sett bare positive tilbakemeldinger fra mennesker som takker meg for den jobben jeg gjør. Det er mange som er takknemlige for at de har fått det mer fredfylt hjemme hos seg selv etter at jeg har hjulpet dem, fortsetter hun. 66-åringen kan berolige alle med at det du ser på TV er hundre prosent ekte. - Det er enkelte som hevder at vi vet alt om huset og historikken rundt det før vi besøker det. Men det er bare tull. Jeg vet ingenting om det stedet jeg skal til før jeg drar dit. Dersom det hadde vært juks ville det blitt gjennomskuet for lenge siden. Jeg vet selv hva jeg står for. Alt jeg gjør er ekte, understreker Lilli til Seoghø PS: I disse dager gjøres det nye opptak til neste runde av Åndenes makt, som blir vist på TVNorge til høsten.

Uvitende klarsynte Den informasjonen som blir samlet inn på forhånd av innspilling når bare produksjonsledelsen. De klarsynte får aldri innblikk i dette, sier Strømnæss. Dette bekrefter også Lilli Bendriss til Srib. Studier – ikke fakta Vi spør hvorfor Ninni skrev en slik kommentar som det hun gjorde. – Det provoserer veldig at såkalte klarsynte finner opp historier og påstår at disse er fakta. Strømnæss kan derimot fortelle at Åndenes Makt aldri har påstått at programmet deres er basert på fakta. – Vi forsøker å finne en forklaring på fenomener folk sliter med å finne en forklaring på. Uten å være noen vitenskapelig instans, har vi så mange observasjoner at det vi driver med kan kalles et studie. Ingen spådame Bendriss kaller seg selv en «livsveileder». Hun skriver på sin hjemmeside at hun arbeider som medium, gjennom kontakt med en åndelig verden. – Jeg er ikke en spådame og jeg er absolutt ikke flink til å finne bortglemte lommebøker, nøkler eller husdyr. Jeg kan ikke fortelle deg hva som kommer til å skje i livet ditt den neste uken, eller de neste årene, men jeg kan hjelpe deg til å belyse dine livsvalg og komme i kontakt med noen som har gått over på den andre siden.

åndenes makt jus de noni

Sap makt

media makt

Anonym bruker Er alt bare juks? Noen som vet dette sikkert?? Synes det er spennende og følge med på, men sitter å tenker "Dette er planlagt på forhånd, alt sammen! " Anonymous poster hash: befaf... 605 Share this post Link to post Share on other sites Juks Samme her, men spennende å se på. Jeg tror det er ekte. Ellers ville minst en av familiene som har vært med på innspilling (eller noen av dems bekjente) ha lekket dette til media og laget stor sak utav en av tv norges mest populære program. Anonymous poster hash: Jeg tror det meste er reelle situasjoner, altså folk som er oppriktig redde for det som skjer i huset deres. Men, jeg tror noen av episodene er tull og tøys. tror jeg forrige episode med den puben/rockelokalet var bare tull. Ingenting av det de ansatte påstod skjedde der ble "plukket" opp av den synske. Jeg tror det bare var en enkel måte for puben å få pr på... Anonymous poster hash: 2e319... d36 MammantilNurket Som pappaen til Albert Åberg sa: " Spøkelse, spøkelse, gå din vei!

Tv-Norge suksessen ''Åndenes makt'' mottar kritikk på sosiale medier for tiden. Skeptikere over hele Norge beskylder de klarsynte for å være bløffmakere. Lilli Bendriss, et av de klarsynte mediene som jobber for Åndenes makt, svarer ganske uberørt på kritikken. – Jeg synes det er sterk kritikk å benekte at noen har sanser som oppfatter ikke-fysiske ting. De vise får bare mene det de mener sier Bendriss. En av de mange kritikkfylte meldingene som er blitt publisert på Åndenes Makt sin Facebookside. (Foto: Julie W. Riise Kojan) Vi spør programleder hva han synes om de kritikken folk skriver, og ordbruken fra noen av meldingene. – Dette er ren sjikane. Det er fullstendig grunnløst, og på et nivå vi ikke kan diskutere en gang. Bare juks Ninni Elena fra Tønsberg hevder på Facebook å ha sendt inn en falsk søknad til redaksjonen. Hun sier at de på forhånd av innspilling, ville ha detaljert informasjon om stedet og de overnaturlige hendelsene som skjer der. mener at denne informasjonen blir gitt direkte til de klarsynte, og at det hele er bare skuespill.

Kommentaren fra tønsbergjenta fikk raskt over 9 000 støttende tastetrykk, men har i senere tid blitt fjernet fra Åndenes Makt sin facebookside. Riise Kojan) Mye planlegging Programleder Tom forklarer hvorfor de ber om denne informasjonen på forhånd. – Det er fundamentalt at redaksjonen vet hva problemene dreier seg om, og at hendelsene ikke skyldes fantasi eller innbilning. De medvirkende skal også på forhånd ha prøvd å funnet naturlige årsaker på hendelsene. Vi trenger flere enn en bærer av historien, og to personer må ha opplevd det samme. De som medvirker må være i stand til å sette ord på opplevelsene sine, og gjøre rede for dem på kamera. Tekniske årsaker Ifølge programlederen finnes det mange årsaker til at redaksjonen må ha spesifikke detaljer på forhånd av innspilling. – For å kunne se at det er problemfritt å bevege seg på stedet med kamera og lydrigg, ber vi på forhånd om bilder av stedet. Vi må også vite om det ellers er forhold som kan ha innvirkning på den tekniske delen av produksjonen.