Foss På Engelsk

Lars Winnerbäck Kjæreste, Thomas Seltzer Kjæreste

August 29, 2021, 11:07 pm

Barna har flere foreldre enn oss, så vi kan ikke bare dra. Jeg tror min sønn gjerne vil bo i Stockholm, og hennes sønn vil nok bo i Oslo. Vi får pendle litt. Det går så bra, det gjør det faktisk, sa Winnerbäck til Expressen i 2016. Kittelsen, som er kjent for roller i storfilmer som «Kon-Tiki» og «Max Manus», ble kjæreste med den svenske musikeren høsten 2013. I 2014 viste de to seg på den røde løperen sammen for første gang. - Veldig heldig Paret forlovet seg sommeren 2015, og giftet seg i all hemmelighet i april året etter, i Katarinakirken i Stockholm. - Jeg er veldig heldig som har fått Lars. Men vi har mye å gjøre, begge to. Han turnerer mye, og det skal jeg gjøre framover også. Vi pendler mellom Oslo og Stockholm og bor litt her og der, sa en nygift Kittelsen til Dagbladet noen måneder etter bryllupet. Winnerbäck er blant Sveriges mest kjente og populære artister, og er blant annet kjent for låtene «Om du lämnade mig nu» og «Kom änglar». Kittelsen har i tillegg til film, også medvirket i TV-serier som «Dag», «Halvbroren» og «Exit».

Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck - Fikk sitt første barn sammen - Se og Hør

Agnes Kittelsen Født Agnes Elisabet Hilden Kittelsen 20. mai 1980 [1] (39 år) Kristiansand Ektefelle Lars Winnerbäck Utdannet ved Statens teaterhøgskole Beskjeftigelse Fjernsynsskuespiller, skuespiller, teaterskuespiller, filmskuespiller Nasjonalitet Norge Utmerkelser Amandaprisen for beste kvinnelige birolle ( 2009), Kanonprisen for beste kvinnelige hovedrolle ( 2008) Aktive år 2004 – IMDb IMDb Agnes Kittelsen (født 20. mai 1980) er en norsk skuespiller som blant annet er kjent fra rollen som Tikken Manus i filmen Max Manus. Karriere [ rediger | rediger kilde] Kittelsen scenedebuterte som amatør sommeren 2002 i en moderne versjon av Aladdin. Dette var en forestilling med skuespillere fra andreklassen ved Statens teaterhøgskole. [2] Kittelsen fullførte teaterhøgskolen i 2003. Hun TV-debuterte i 2004 i serien Skolen, og hadde året etter en birolle i serien Brødrene Dal og mysteriet om Karl XIIs gamasjer. Høsten 2005 spilte hun hovedrollen som Alice i en sceneoppsetning av Alice i Eventyrland på Den Nationale Scene, og i 2007 medvirket hun i oppsetningen Kaldt produkt, som var en omskrevet versjon av Ibsens Et dukkehjem.

Thomas seltzer kjæreste

thomas seltzer kjæreste

Kjæreste

Chirag patel kjæreste

På Det Norske Teatret har hun spilt i blant annet «Brand» og «Kafka på stranda». LES OGSÅ: Vil holde fødselen hemmelig Lik Se og Hør på Facebook

Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck er blitt foreldre

  1. Kløe i underlivet – NRK Livsstil – Tips, råd og innsikt
  2. Ting å gjøre i platanias get
  3. Agnes Kittelsen og Lars Winnerbäck - Fikk sitt første barn sammen - Se og Hør
  4. Pytt i panne med pølse - Mat På Bordet
  5. Hvor mye koster det å ta lappen
  6. Beste filmer gjennom tidene site
  7. Sanger og Regler - www.lekefabrikkenbarnehage.com
  8. Gjøre rede for social
  9. Nyttårsfestivalen i Bergen, Kanalveien 66, Bergen (2020)
  10. Lære spille guitar
  11. Diesel butikk oslo