Foss På Engelsk

William Av Cambridge

August 29, 2021, 3:28 pm

William Arthur Philip Louis, hertug av Cambridge, britisk prins, eldste sønn av prins Charles og prinsesse Diana. Prins William er nummer to i arvefølgen til den britiske krone. I 2001–2005 var han student ved St. Andrews-universitetet i Skottland. Han er utdannet ved militærakademiet Sandhurst og ble i 2007 offiser i kavaleriet. Deretter har hat utdannet seg i flyvåpenet og ble i 2010 ferdig utdannet helikopterpilot. Flere tillitsverv, blant annet president i det engelske fotballforbundet FA fra 2006. William forlovet seg i 2010 med Kate Middleton, som han traff i studietiden på St. Andrews. Ved bryllupet i Westminster Abbey 29. april 2011 fikk han tittelen hertug av Cambridge mens hans kone ble prinsesse Catherine, hertuginne av Cambridge. 22. juli 2013 fikk paret en sønn, George Alexander Louis, som er nummer tre i arverekkefølgen til den britiske trone. 2. mai 2015 ble datteren Charlotte født. Parets tredje barn, Louis Arthur Charles, ble født 23. april 2018.

Cambridge audio av

"Roggbif" har fått sitt navn etter alle fargene i regnbuen... Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Fra besøket i Skulpturparken reiste Kronprinsparet og Hertugparet til MESH - et fellesskap for gründere og oppstartsbedrifter. Blandt gründere hos MESH MESH tilbyr lokaler og møteplasser for gründere og innovatører, og har som mål å gjøre Oslo til en viktig node i det europeiske entreprenørlandskapet. Det ble anledning til et møte med flere teknogründere. Grunnleggerne av No Isolation fortalte om roboten de har utviklet til hjelp for barn som er forhindret fra å være på skolen over lengre tid. Roboten plasseres i klasserommet, og har både kamera og mikrofon, slik at barna kan snakke med både lærere og medelever. Skaperne av reMarkable har utviklet et nettbrett som føles som papir. Man kan lese - men også notere og tegne på nettbrettet, noe alle de fire kongelige benyttet muligheten til å forsøke. Kronprins Haakon og Hertuginne Catherine tester nettbrettet Remarkable. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Prins William testet sykkel fra Motitech, og det ble hard konkurranse mellom Kronprins Haakon og Hertuginne Catherine på det ene laget og Prins William og Kronprinsesse Mette-Marit på det andre, da parene fikk prøve seg på quiz i Kahoot.

  1. William av cambridge dictionaries
  2. William av cecil
  3. Cambridge audio azur av receiver
  4. William av cambridge university
  5. William av ockham
cambridge audio av receivers cambridge audio av receiver reviews

MED BESTEFAR: George og Charlotte tok følge med foreldrene og bestefar, prins Charles, til kirka første juledag. Foto: NTB Scanpix Hertugparets barn har aldri før vært med på denne turen, før i år. Prins Louis var imidlertid ikke å se, og ble trolig igjen hjemme med mormor. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Kjendis

På julaften ble julekortet som prins Harry (35) og hertuginne Mehghan (38) hadde sendt ut til venner og familie delt på Twitter, og den rojale fanskaren jublet over å endelig få se nok et like glimt av deres lille sønn. Det er trygt å si Archie (syv måneder) stjal showet på familiens julekort, der han krabbet mot kameraet med foreldrene bak seg. Just sharing the sweetest Christmas Card from our President and Vice-President, The Duke and Duchess of Sussex. Very Merry Christmas, everyone! — The Queen's Commonwealth Trust (@queenscomtrust) December 23, 2019 Nå har også prins William (37) og hertuginne Kate (37) gjort som Harry og Meghan, og delt et hittil usett bilde av familien på Instagram. Ifølge Harpers Bazaar er det Kate selv som har knipset bildet, som skal ha blitt tatt i Norfolk tidligere i år. Sjarmerende familie Bildet viser prins William sammen med ekteparets tre barn, prins Louis (1), prinsesse Charlotte (4) og prins George (6), der den stolte pappaen gir yngstesønnen et kyss på kinnet.

Hertugparet av Cambridge - - Se, så søte! - Dagbladet

I bildeteksten ønsker familien på fem alle følgerne sine en god jul. Bildet har i skrivende stund mer enn 1, 1 million likerklikk, og i kommentarfeltet renner det inn med fine ord og ønsker om god jul. - Hertuginne Kate er et naturtalent bak kameraet, er det en som skriver, mens en annen er tydelig sjarmert av de unge barna til hertugparet: - Se, så søte! Jeg vil henge opp bildet på veggen, skriver en. STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer Kongelig fotograf At hertugparet av Cambridge deler sjarmerende bilder av familien, er ikke nytt. Det som derimot kan se ut til å ha blitt en ny tradisjon, er at det er Kate selv som tar mange av dem. Hun har de siste årene vist seg å være en relativt habil fotograf, og har blant annet tatt bursdagsbilder av barna sine opptil flere ganger. Blant annet er det Kate som står bak portrettet som ble delt av prinsesse Charlotte på fireårsdagen hennes tidligere i år, i tillegg til bursdagsbildet av Louis.

Jarl eller greve av Strathearn? [ rediger kilde] Det er greit nok at den engelske tittel earl tilsvarer tittelen greve i andre land, men jeg vet likevel ikke om det blir riktig å oversette earl til greve. Etter det jeg kan se er det ikke uvanlig å oversette til jarl. Jeg vil eksempelvis tro det er forholdsvis uvanlig å titulere Edward Montagu som første greve av Sandwich. Hva vi gjør her i denne artikkelen vil få betydning for et stort antall andre artikler, der det ser ut til at tittelen jarl er benyttet, jf. liste over høyadelstitler i England, liste over høyadelstitler i Skottland, liste over høyadelstitler i Irland, liste over høyadelstitler i Storbritannia og liste over høyadelstitler i Det forente kongerike. Jeg holder en knapp på jarl inntil videre. Vennlig hilsen, Ordensherre 9. mai 2011 kl. 16:13 (CEST) Greit argumentert, kjør på. Cloudruns 10. 07:50 (CEST) Endret eksterne lenker [ rediger kilde] Jeg har nettopp endret 7 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen William av Cambridge. Sjekk gjerne at endringen min er OK.

william av ockham

Hun har de siste åra vist seg å være en relativt habil fotograf, og har blant annet tatt bursdagsbilder av barna sine opptil flere ganger de siste åra. Blant annet er det Kate som står bak portrettet som ble delt av prinsesse Charlotte på fireårsdagen hennes tidligere i år, i tillegg til bursdagsbildet av Louis. IKKE SOM PAPPA: Prins William var ikledd mørk dress med lange bukser- hans første sønn, prins George, hadde derimot på seg kortbukse og lange sokker. Det er ifølge eksperter ikke helt uten grunn. Video: NTB Scanpix Nye juleopplevelser Kate, William og barna feirer i år jul i Sandringham i Norfolk, sammen med dronning Elizabeth (93) og prins Philip (98), samt prins Charles (71) og kona, hertuginne Camilla (72). Trolig er også kates foreldre, Carole (64) og Michael Middleton (70) med dem på den kongelige julefeiringen. I dag, første juledag, var også Kate og Williams eldste barn med på den tradisjonelle gåturen fra dronningens eiendom til den lokale kirken - der de deltar på julegudstjeneste hvert år.

Norsk Folkemuseums dansegruppe holdt en også liten oppvisning utenfor Gardevaktstuen, og viste fram folkedans for Hertugparet. Prins William og Hertuginne Catherine tok seg tid til å hilse på noen av de mange som var møtt fram. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark Prinsesse Ingrid Alexandras Skulpturpark åpnet i 2016 og inneholder skulpturer formgitt av barn - for barn. Det er en pågående prosjekt. I dag omfatter den fire skulpturer, og ytterligere fire kommer på plass i løpet av året. Prinsesse Ingrid Alexandra deltar selv i valget av skulpturene, og i dag var hun guide for Prins William og Hertuginne Catherine - med litt bistand fra Dronning Sonja. Prinsesse Ingrid Alexandra viste Hertugparet rundt i Skulpturparken. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Prinsesse Ingrid Alexandra og Dronning Sonja ledet an omvisningen i barnas egen skulpturpark. De fikk se både "Geometrisk rev" og "Kanin i trøbbel" og stoppet opp ved "Ansiktsløs mann" før hele følget stilte seg under regnbueskulpturen "Roggbif", til glede for de mange fotografene.