Foss På Engelsk

Trond Strømdahl Ulykke &Raquo; Alle Ebøker Og Lydbøker Av Trond Strømdahl | Ebok.No

August 30, 2021, 11:27 pm

Foto: Heidi Schei Lilleås - Lag som spiller sammen Dagens fylkesleder, Per Olav Skurdal Hopsø, har ennå ikke svart på om han tar gjenvalg på det mektige fylkeslagets årsmøte i mars. Dersom han ikke gjør det, har kilder uttalt at de vanskelig kan se for seg hvem som kan ta opp kampen mot Giske. - Hvor viktig er valget av ny fylkesleder hos dere? - Vi har dyktige folk, og vi har mange som kan fylle posisjoner i Trøndelag Arbeiderparti. Det viktigste for oss er at vi skal sette opp et lag som spiller godt sammen, og det er jeg sikker på at valgkomiteen kommer til å få til, sier Sandvik. - Synes du Giske bør bli ny fylkesleder? - Det synes jeg valgkomiteen skal få lov til å jobbe med og finne ut hva de vil sammen med dem som er innstilt til vervet, sier han. Aas: - En av våre beste retorikerne Gruppeleder for Arbeiderpartiet i Trondheim bystyre, Roar Aas, utelukker heller ikke at Giske kan gjøre comeback i ledelsen i Trøndelag Ap. Han understreker imidlertid at de ikke er i gang med å vurdere navn ennå.

Slik holdt vi øye med Monsen på villspor

  1. Norges herrelandslag i football standings
  2. Fullstendigkaos – 20 NYE SJEKKEREPLIKKER DU aldri HAR HØRT FØR DU LESER DET NÅ!
  3. TV 2-Susanne skal gifte seg
  4. Rosa cd spiller online
  5. Dale Oen døde av hjerteinfarkt - Sport
  6. Gamle tradisjoner ved bryllup.
  7. Storm no røros
  8. Kinesisk calendar kjoenn free
  9. Kjønnssykdom test oslo
  10. Til Ungdommen – Norske Dikt

På lørdag gikk første episode av den nye NRK-serien «Monsen på villspor» på NRK1, et programkonsept hvor eventyreren Lars Monsen settes på prøver i villmarka. Med bind for øynene fraktes Lars fra Oslo med bil, fly og helikopter til et ukjent sted en eller annen plass i Skandinavia. Oppgaven blir deretter, ved hjelp av svært enkle kart og hjelpemidler, å finne fram til programleder Anne Rimmen som befinner seg i sin base. Opptakene til programserien ble gjort over hele Skandinavia sommeren og høsten 2013 i til dels i svært utilgjengelige og grisgrente strøk, hvor både telefondekning og annen infrastruktur var mangelvare. Lars Monsen, Anne Rimmen og Trond Strømdahl på tur. Foto: Håvard Svidal / NRK Behov for kontroll I en TV-produksjon er det innimellom vanlig å jukse ved å ta enkelte snarveier for å få dramaturgien til å «gå opp». Så er ikke tilfellet med «Monsen på villspor». Den kontakten man ser Anne har med Lars, er den kontakten de to faktisk har. Den distansen som merkes av på kartet, er den distansen Lars faktisk går.

- Det finnes hundrevis av måter å være ute på - andalsnes-avis.no

tøyen t bane hjelp til å bli gravid

- Ta aldri noen sjanser

Pieps Global Finder Det andre alternativet vi kikket på var enheten «Pieps Global Finder». Østerrikske PIEPS er kanskje mest kjent for fjellutstyr blant annet skredsøkere og annet turutstyr. PIEPS Global Finder. Foto: Marius Arnesen / NRK Pieps Global Finder er deres forsøk på å lage en GPS tracker som bruker IRIDIUM-satellitt-systemet for å både posisjonere og sende meldinger om hvor den befinner seg. PIEPS Global Finder har en litt anderledes utforming enn de fleste andre trackere, og har en utslagbar antenne, noe som gjør at den er mindre egnet til å henge passivt på en sekk. Showstopperen for oss ble imidlertid det faktum at enheten ikke har utskiftbart batteri, og en heller obskur lademekanisme som jeg tror du gjør svært lurt i å ikke miste. (Hvorfor ikke bare ha micro-USB rett i enheten?! ) Lademekanismen til PIEPS. Foto: Marius Arnesen / NRK Vi fant heller ingen mulighet til å låse den lille joy-sticken som opererer menyen, noe som heller ikke er spesielt gunstig når enheten skal henge å slenge på en sekk gjennom store deler av Norge.

Friluftsliv er blitt trendy, og det skorter ikke på utstyret. Det samme kan man ikke si om kunnskapene. 30. des. 2006 00:03 19. okt. 2011 23:13 smp-stories-top-widget Eventyreren Trond Strømdahl er ikke i tvil om at vi er blitt for siviliserte — og naive - i vårt forhold til naturen. - Nå er det trendy og flott å komme seg ut. Og flott er det, men det krever rett og slett kunnskap og erfaring. Det får du ikke ved å sitte i stuen og se på "60 grader nord", sier mannen som tilbringer romjulen og nyttårshelgen mutters alene langt inne i Nordmarka, ved handler om å være ydmyk. I romjulen har det vært minst fire isulykker i Oslo-området, to personer er døde. Villmarksmannen forteller at de gangene han har kommet i vanskeligheter, er det fordi han ikke har vært ydmyk sin base langt til skogs sier han over telefon:- Ta aldri noen sjanser, vær forsiktig, sjekk heller én gang for mye enn én gang for lite. Og sørg for å få kunnskaper om naturen. Nål og tråd. Mange lever i den villfarelse at bare man har de beste merkene og det nyeste utstyret, kan man gjøre som man vil.

Dramatisk å ligge på respirator – NRK Livsstil – Tips, råd og innsikt

Etter å ha gått Norge på langs sammen på slutten 80-tallet, ble Lars Monsen og Trond Strømdahl bestevenner. Felicia Alvsing 21. mars 2014 Som unge studenter møttes Trond Strømdahl (52) og Lars Monsen (50) på Sagene lærerhøyskole i 1985. Siden den gang har de holdt vennskapet varmt gjennom oppturer og nedturer. Flere artikler Historieundervisning i virkeligheten: Til Berlin for å minnes 25 år siden murens fall Slik forbereder Monica (24) seg til Mount Everest Livet med fosterbarn: Å elske de som ikke er dine De kuttet ut kjøttet: - Føler meg friskere enn noen gang Her har brudesuiten håndjern på sengegavlen Her er reisebloggernes favoritter Fra andre aviser 03. 02. 2019 Femundsmarka er et av de største urørte områdene sør i Skandinavia: – Stedet gir en følelse av urnatur Aftenposten 06. 11. 2015 Moi for Mat Fædrelandsvennen 14. 03. 2014 De fant Helge Ingstads leir i Canadas villmark Fædrelandsvennen 02. 12. 2018 I dragsuget av Helge Ingstads forlis Aftenposten 02. 2018 Helge Ingstads datter: Ba faren ikke gi navn til krigsskip Bergens Tidende 08.

Spørsmålet som svirrer i Trøndelag nå er om Giske får det mektige vervet som ny fylkesleder. STJØRDAL (Nettavisen): For snart et år siden hadde valgkomiteen landet på sin nominasjon til fylkesstyret og arbeidsutvalget i Trøndelag Ap. Trond Giske sto på lista, til det som ville blitt hans første verv i partiet siden han gikk av som nestleder etter metoo-saken som herjet Arbeiderpartiet et år tidligere. Nå går det mot et nytt thrillervalg på Trøndelag Arbeiderpartis årsmøte i slutten av mars, når ny fylkesleder skal velges. Igjen er det Trond Giske som er snakkisen. Første comeback etter Bar Vulkan-saken? Flere politikere i Trøndelag åpner nemlig for et comeback for Trond Giske i ledelsen av fylkeslaget, mens andre absolutt ikke ønsker den tidligere Ap-nestlederen tilbake. Sist ble han vraket i tolvte time av den famøse Bar Vulkan-videoen ( som VG har beklaget). Erkjennelsen om at saken ble fremstilt feil kom for seint for Giske da. Valgkomiteen heiv seg rundt og trakk navnet hans. Debatten var høylytt.

I tillegg til telefonsamtalene mellom Anne og Lars, ble det et par ganger i døgnet gjort en teknisk prat mellom Lars og regissør Håvard Jenssen for å koordinere sikkerhet og teknikk. Lars hadde med en IRIDIUM satellitt-telefon, som han skrudde på til to avtalte tider i døgnet. Denne svært begrensede kontakten, og det faktum at et av fortellerelementene i serien er at Anne skal følge med på hvor Lars til enhver tid befinner seg, gjorde at vi hadde behov for å GPS-tracke eventyreren – En oppgave som ikke viste seg å være så enkel. GPS-tracker montert på sekken til Lars Monsen. Foto: Marius Arnesen / NRK I utgangspunktet finnes det en mengde ulike måter å GPS-tracke noe på, men når man legger til kravene denne produksjonen satte til teknologien, ble utvalget av dingser vi kunne benytte oss av, straks mindre. Enheten vi valgte å utstyre Lars med skulle, i tillegg til å være en referanse til Anne på hvor Lars var, også være en sikkerhetsinnretting. Skulle ulykken inntreffe måtte Lars enkelt kunne bruke enheten til å sende ut nødvarsel og be om evakuering.

ALVORLIG: Nødetatene jobber på stedet der en moped har kollidert med en lastebil. Foto: Joakim Halvorsen Føreren av en lett motorsykkel døde da han kolliderte med en lastebil i Brattbergveien i Trondheim fredag ettermiddag. Artikkelen er over to år gammel Politiets operasjonsleder, Stig Roger Olsen, opplyser at de nærmeste pårørende er varslet. – Sammenstøtet har skjedd mellom en lett motorsykkel og en lastebil med henger. De tekniske undersøkelsene som er gjort, har ført til at førerkortet til lastebilsjåføren er beslaglagt. Dette er på grunn av at det er regnet som et vikepliktsbrudd, sier Politiets operasjonsleder, Stig Roger Olsen. Ulykken skjedde i Brattsbergveien i Trondheim rundt klokken 14. 12. Operasjonslederen forteller at føreren av lastebilen kom fra hendelsen uten fysiske skader. – Han ble kjørt til legevakten, og vil få oppfølging, sier Olsen. Veien forbi ulykkesstedet var en periode stengt, men Olsen forteller at veien nå er åpen igjen. Politiets krimteknikere og ulykkesgruppen i Statens vegvesen har jobbet på stedet for å sikre spor.

harry potter norsk
  1. Pinnekjøtt test 2019
  2. Onklp & de fjerne slektningene styggen på ryggen lyrics
  3. Oppskrift gryterett kjøttdeig remix
  4. Brita cappelen møystad
  5. Hva er masterpass show