Foss På Engelsk

Gymgrossisten Butikk Oslo

August 30, 2021, 7:15 pm
  1. Gymgrossisten butikk oslo today

Det viser seg ofte å være en tabbe, noe vi har skrevet ytterligere om i denne artikkelen. Det er viktig for oss at leserne våre får den beste informasjonen som gjør at du kan spare penger når du kjøper billig proteinpulver på nett. Om du bruker kredittkort, forbrukslån eller andre lån kan du også ekstra rabatter! Gymgrossisten er en av de lengstlevende og definitivt den største tilbyderen av kosttilskudd I hele Skandinavia. Butikken opererer på hele det skandinaviske markedet (Sverige, Danmark, Finland og Norge), og har varelager i hvert enkelt land for å minimere ventetiden etter hvert enkelt kjøp. Gymgrossisten (populært kalt «GG» på diverse treningsfora) kan ikke bare skilte med hurtig frakt og stort utvalg. Hver annen uke har de et «supertilbud» (svært ofte på proteinpulver). Mange nordmenn velger å gå direkte til Gymgrossisten når de handler kosttilskudd, og det har vi full forståelse for. Gymgrossistens største konkurrent heter Proteinfabrikken, og er nok også et merkevarenavn de aller fleste treningsivrige nordmenn har dratt kjensel på.

Gymgrossisten butikk oslo today

  • Gymgrossisten butikk oslo express
  • Hva handler peer gynt om
  • Rekordåpning for Shrek – NRK Kultur og underholdning
  • Billig proteinpulver 🥇 - Kjøp gjennom oss og finn de beste butikkene
  • Gymgrossisten butikk oslo hotels
  • Bipolar test norsk
  • Gymgrossisten butikk oslo center
  • Gymgrossisten butikk oslo 2
  • Russiske ambassade visum francais

Du vil motta nyheter i butikken og ikke minst finne inspirasjon til videre trening. Flere av de største treningsbloggerne i Norge som Fitliving og Fitnessbloggen skriver ofte om produkter de har kjøpt hos Gymgrosssom. Du kan følge bloggen til Gymgrossisten her: Kjekt å vite På nettisiden til Gymgrossissten kan du i tillegg til å handle treningsklær og utstyr, finne masse nyttig informasjon angående Doping; hvordan ulike stoffer påvirker kroppen og opplysniger angående regler og forbud i Norge. Du finner også masse informasjon om hvordan ulike naturlige næringsstoffer som protein, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler påvirker kroppen. Gymgrossisten Angrerett og reklamasjon Gymgrossissten har 14 dagers angrerett ved kjøp av alle produkter. Angrerette gjelder fra deg dagen du har mottatt varen og du trenger ikke opplyse årsaken til at du ønsker å returene varen(e). Når det gjelder reklamasjon må dette absolutt skje innen 3 år, men det er en del regler å forholde seg og det mp benyttes skjønn ved vurdering av reklamsjoner.

Gymgrossisten er blant de største i Norge på kosttilskudd. De startet i Sverige 1998 og finnes nå også i land som Finland, Danmark, Tyskland og Østerrike. Gymgrossisten er Nordens største på kosttilskudd, treningsklær, matvarer, treningsutstyr, treningsredskaper, treningstilbehør og helseprodukter. Her finner du alt innen trening og helse og deres måte å fokusere på pris, kvalitet, leveringsvilkår og service har vist seg å gi gode resultater. Gymgrossisten tilhører Qliro Group som er ledende innenfor e-handel. Der finner du også de store nettbutikkene som Nelly, Lekmer og CDON. Sjekk om vi har en aktiv Gymgrossisten rabattkode som du kan benytte på din netthandel. Guider og tips Gymgrossisten er eksperter på alt av trening og helse og i tillegg til at du kan kjøpe produkter kan du lære deg mye om kost og helse. De deler med seg artikler der du bland annet kan lese om hvordan du kan regne ut energibehov ditt eller hvordan protein fungerer. Visste du for eksempel at et bra proteinpulver kan sammenlignes med tørket melk?

Whey inneholder den raske typen proteiner og har kort halveringstid. Her ligger butikken: Hos Gymgrossisten i Sorgenfriveien har de spisskompetanse på kosttilskudd. Du kan gå ut av butikken og føle at du har fått det optimale for dine mål og din trening, tilpasset dine behov. Nå er butikken mer synlig og det er ikke bare de faste kundene som kommer tilbake, men også nye kunder. Leo forteller at den nye beliggenheten til butikken merkes. Han sier at de som har holdt på i mange år med trening og pumping som regel vet veldig mye om hva de vil ha og hvordan produktene fungerer. Butikken ønsker at det kommer nye kunder som fomler mer. Disse vet ikke så mye om hva tilskuddene kan gjøre for dem og da kan de komme til butikken litt usikre på hva de har kjøpt og vil merke at kosttilskuddene fungerer når de har fått prøve dem ut. Slik får de flere kunder som kan komme fornøyde tilbake. Deres funksjon er å hjelpe disse folkene til å komme i gang og få resultater. Gymgrossisten vokser og i fremtiden vil flere byer få gleden av å kunne handle her.

Gymgrossisten har flyttet fra Parkveien og inn i splitter nye lokaler i Sorgenfrigata 15. Butikken ligger rett ved siden av Bik Bok i Bogstadveien. Bodymag tok en prat med Leo som hjelper kunder med å velge riktig kosttilskudd! Foto: Glenn U. Halvorsen Bodymag tok en tur til Gymgrossisten i Sorgenfrigata 15. Her fikk vi snakke med Leo Fossen Mlonyeni, som jobber i butikken sammen med Jesper Samson som er butikksjef. Leo forteller at det går svært mye med Whey proteinpulver og barer med forskjellige smaker her i Bogstadveien. Før de flyttet var det Gainer som det gikk mest av. Han forteller at forskjellen på Whey og Gainer er at Gainer inneholder veldig mange ingredienser. I en gainer får du i deg mye kalorier, kasein, vitaminer, mineraler og kan inneholde et spekter av næring som kroppen trenger for å bygge muskler. Man får halve butikken i en drikk. I Whey er det kun proteiner og Leo kaller det for «den lille raske». Den krever mer av deg, fordi du bør allerede ha et bra kosthold og orden på opplegget ditt for å få ordentlig utbytte av Whey.