Foss På Engelsk

Håndball-Em 2016

August 29, 2021, 10:05 am
  1. Håndball em 2016 kvinner resultater
  2. Håndball-em 2012.html
  3. Håndball-em 2018 kvinner

Gro Dahle er en av våre mest markante og populære samtidspoeter og barnebokforfattere. Siden debuten i 1987, har Gro Dahle gitt ut over 50 bøker. Bøkene hennes og ikke minst diktene hennes brukes og deles som aldri før både av barn og voksne. Nå i høst har hun utgitt diktsamlingen Hjem, sier hunden. I denne samlingen spenner Gro Dahle ut et stort lerret og viser oss hva som fins innenfor hjemmets vegger – og hva som kan forsvinne ut. Hun har sin helt egne måte å uttrykke allmenne følelser på som i dette diktet: Fra Hjem, sier hunden Dette dunhodet, denne svette nakken, varmen mellom kroppen og madrassen, den lille dynas lokk over skatter så store at det ikke fantes noen forsikring som kunne dekke dem, denne lukta av fuktig bomull og lett syrnet melk. Jeg trodde jeg ikke kunne bli lykkelig, Jeg trodde ikke det lå for meg, men bøyd over den hvite sprinkelsenga skjønte jeg at jeg hadde vært lykkelig hele tida, uten å vite det, så hvor lite som skulle til, hvor stort dette lille var, hvor altomfattende!

Håndball em 2016 kvinner resultater

Det er da viktig at du gjennomfører et nøye satt opp treningsprogram for å få tilbake styrken. Det er ofte aktuelt med fysioterapibehandling i denne opptreningsfasen. Komplikasjoner og prognose Hos de fleste gror beinet fint på plass, og dersom du er flink til å trene opp muskelstyrken etterpå, vil du sannsynligvis få lite plager i etterkant. Enkelte kan få litt ubehag med stivhet og smerter den første tiden etter et knebrudd. Plagene blir som regel mindre med tiden, men de kan hos noen vedvare. Særlig gjelder det når leddflatene er blitt ujevne. Det fører til utvikling av artrose og vedvarende smerter og ubehag. En sjelden gang kan blodårer og nerver bli skadet samtidig som bruddet oppstår. Slike skader gror ikke så lett, og det kan oppstå muskelsvakhet og nummenhet i leggen og foten. Vil du vite mer? Gipsbehandling, mulige komplikasjoner Gipsbehandling - stell av gipsen Røntgen av skjelettskader Generelt om beinbrudd Kneskjellbrudd Knebrudd - for helsepersonell

Håndball-em 2012.html

Alkohol svekker immunsystemet, slik at risikoen for infeksjonssykdommer er større. Celler blir skadet, og de lar seg ikke reparere, som nervecellene, og det gir nedsatt funksjonsevne. Alkohol gir større risiko for hjerte- og karlidelser, svikt i leverfunksjonen og skadet bukspyttkjertel. Så lenge bør du vente etter trening Hvis du nå akkurat har rundet av en ganske hard treningsøkt og har tenkt deg ut en tur etterpå, gjør du lurt i å vente litt. Eller kanskje ta treningsøkten litt tidligere på dagen. Hvis du drikker rett etter trening vil alkohol bli tatt opp i cellene raskere, og du vil bli beruset raskere – ofte også ukontrollert beruset. I tillegg ødelegger du den viktigste re-hydrasjonen. Anbefales derfor at du drikker tilstrekkelig med vann, og spiser noe som kroppen lett klarer å ta opp – og sørger for at kroppen får tid til å ta den til seg før du begynner å drikke. Ta for eksempel en proteindrikk, en smoothie med to bananer og litt proteinpulver eller et par glass melk og en eske rosiner, samt en god dose vann – ofte opp mot en halv liter etter hard trening.

Håndball-em 2018 kvinner

  1. Håndball em 2016 herrer
  2. Håndball-em 2012 relatif
  3. Håndball em 2016 menn resultater
  4. Håndball-em 2012.html