Foss På Engelsk

Anker Studentbolig Storgata

August 29, 2021, 11:23 am
  1. Sosialhjelp
  2. Anker
  3. Sparebanken sør arena
  4. Anker studentbolig storgata

Siden den gang har vi åpnet Københavngata 10, Gøteborggata 8 B, og nå sist i april 2019 Sandakerveien 76. Tilsammen har vi 1733 boliger, singelboliger, par- og familieleiligheter, alle lokalisert i hjertet av Oslo. Vil du se boligene våre? Vi tilbyr et variert og rimelig botilbud til Oslo og Akershus` studenter, elever og lærlinger, og bestreber oss på å bidra til at studietiden blir så god som mulig for våre beboere. Vi har boliger med komplett kjøkken for kokkelærlingen, Panorama leiligheten for kunst studenten som trenger godt lys og inspirasjon, hybelen med felleskjøkken for den som ønsker muligheten for å danne et fellesskap med naboene. Vi tilbyr boliger med sjel, i gammel, men nyoppusset by-gård- og fabrikklokale, nye, TEK 10 og 17 krav boliger, mulighet for leie av parkeringsplass. Det er bysykkelstativ samt. kollektivtransport i umiddelbar nærhet til alle våre lokasjoner. Vi ønsker å skape et godt bomiljø, og tar imot alle innspill fra våre beboere med stor takknemlighet. Det velges egen beboerrepresentant til styret, og representantskapet annet hvert år.

Sosialhjelp

Bør være en av årets eventer for fotointeresserte! Sterkt anbefalt - verdt å reise til Nigeria for, bare den! November: Saharafestival i Tunisias ørken Tilbake til ørkenen: I Tunisia feirer de den internasjonale Saharafestivalen i Douz, en ørkenby seks timer sør for hovedstaden Tunis. Her finner du blant annet kamelrace, magedanserinner og lokale basarer. Datoene er enda ikke fastsatt, med den blir trolig i november. Fra Saharafestivalen: Oppvarming til kamelrace Desember: Nyttårsfest ved Victoria Falls Nyttårshelgen 2016 kan du feire ved sagnomsuste Victoria Falls i Zimbabwe. Vic Falls Carneval er en tre dagers nyttårsfest med musikk og fest dagen lang. Programmet er ikke bekreftet enda for 2016, men følg med på festivalens facebookside for oppdateringer! Og her er link til siste festival i nyttårshelgen 2015. Fra nyttårskarnevalet i Victoria Falls i 2014. Foto: Jason Lume Februar: 400 afrikanske artister på Zanzibar Hva med å legge vinterferien til Zanzibar? Til den anerkjente musikkfestivalen festivalen Sauti sa Busara (lyden av visdom), som arrangeres 9.

Vi tilbyr rimelige studentboliger til Oslo og Akershus studenter, elever og lærlinger. Anker STI er en stiftelse hvis formål er å tilby rimelige studentboliger til Oslo og Akershus studenter, elever og lærlinger. Overskuddet fra hotell virksomhet, og annen kommersiell drift går til å subsidiere studentboligene. Anker Studentbolig ble åpnet i 1975, som Yrkesskolenes Hybelhus. På denne tiden var det kun Universitetsstudenter som hadde mulighet for å søke om studentbolig, og det var lange ventelister. Det var heller ikke så lett for samboere å få bolig i Oslo generelt på denne tiden – vigselsattest skulle helst fremlegges. Men på Anker har det alltid vært hjerterom, og vi har flere historier fra studenter som flyttet inn på denne tiden og som husker, og fremdeles setter pris på romsligheten som ble vist. Frem til 2009 tilbød Anker Studentbolig kun hjem for studenter på Anker Torget i Storgata, men dette året åpnet vi for første gang studentboliger utenfor Torget, Wilsesgate 3 A og B, og Trondheimsveien 37.

Anker

anker studentbolig storgata

Sparebanken sør arena

Språklige bilder I vår dagligtale omgir vi oss med mange språklige bilder eller metaforer. Når vi for eksempel sier "Nå må ordføreren komme på banen", har vi hentet uttrykket fra idrettsarenaen/fotballbanen. "En øm tå" er ikke nødvendigvis en øm tå, og når en bevilgende myndighet argumenterer med at "vi har bare en kake", er det selvsagt ikke snakk om bakverk i konkret forstand. Av og til blir slike utrykk så vanlige at de mister sin opprinnelige effekt. Reise kjerringa Vi skal reise kjerringa er et uttrykk som har en lang historie bak seg. Uttrykket betyr noe i retning av å rette opp en prestasjon som ble dårligere enn forventet. Og i moderne norsk har uttrykket bare den betydningen. Vi kan knapt nok tenke oss frem til hvilken konkret situasjon uttrykket er hentet fra. I vikingetiden ble mye av vårt maritime språk formet. Vikingene kalte den tykke bunnstolpen som lå over kjølen for karling, ordet som danner opphavet til ordet kjerring. På denne stokken ble masta reist, og denne arbeidsoperasjonen ble etter hvert omtalt som å reise kjerringa.

Anker studentbolig storgata

  1. Smerter bak høyre skulderblad
  2. Det skjer i monde entier
  3. Raske Menn – Wikipedia
  4. Anker studentbolig storgata

Vi oppfordrer til at beboerne våre engasjerer seg! Er du student, elev eller lærling? Anker Studentbolig har flere ulike boliger i Oslo sentrum, Grünerløkka og Torshov/Sandaker.