Foss På Engelsk

Polestar 2 Reservasjon - Test Av Polestar 2: En Oppsiktsvekkende Solid Debut | Dn

September 2, 2021, 10:41 am

Elbil Kombikupé 405 liter bagasjerom 470 km rekkevidde 15. 6 kWh/100km (WLTP) 408 hestekrefter Polestar 2 er den første rene elbilen fra dette helt nye bilmerket fra Volvo og Volvos kinesiske eiere, Geely. Bilene produseres i Kina, og bruker en del hyllevare fra Volvo. Et trent øye vil kjenne igjen en del betjening og blant annet skjermen. Polestars kjennetegn er guloransje setebelter og bremsekalippere i samme farge. Polestar 2 er en kombikupe i mellomklassen, med stor åpning til bagasjerommet. Bakkeklaring er 151 mm. Panorama glasstak er standard. Bilen har firehjulsdrift, automatgir og tilhengervekt på 1500 kg. Konkurrenter er for eksempel Tesla Model 3, Skoda Enyaq, Ford Mustang Mach-E, Volkswagen ID. 4, Audi Q4 e-tron, Tesla Model Y og BMW i4. Hvem passer bilen for? Polestar 2 er 4606 mm lang og dermed i mellomklassen. Bagasjerommet er på 405 liter og bilen har 35 liter frunk under panseret, der for eksempel ladekabler kan oppbevares. Maksimal taklast er 75 kg. Baksetene er ikke skyvbare i lengderetningen, de er oppvarmet.

Test av Polestar 2: En oppsiktsvekkende solid debut | DN

polestar 2 reservasjon model

Polestar 2 reservasjon review

polestar 2 reservasjon video

Polestar 2 reservasjon 5

Informasjonskapsler og personvern Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern. Les mer Ok, jeg skjønner

Polestar 2 reservasjon 3

Det er tre sitteplasser bak. Forsetene er elektrisk justerbare. Drivlinje og ladetider Polestar 2 har en elmotor foran og en bak og dermed firehjulsdrift. Samlet effekt er på 408 hk og 660 nm dreiemoment. Akselerasjon fra 0-100 km/t er på 4, 7 s, så her er det fart nok. Batterikapasiteten er på 78 kwh og forbruket er oppgitt til 15, 6 kwh/100km. Rekkevidden er oppgitt til 470 km. I likhet med alle elbiler vil rekkevidde falle betydelig vinterstid. Hurtigladeeffekten (CCS ladesystem) er oppgitt til maksimalt 150 kW og ombordladerens kapasitet er på 11 kW. Det gis følgende eksempler på ladetider: Vanlig stikkontakt 2, 3 kW (0-100 prosent): 14 timer. Veggboks (0-100 prosent): 8-10 timer. Hurtiglading (10-80 prosent): Cirka en halv time. Utstyr: Polestar 2 Launch Edition har mye standardutstyr: LED hovedlys med lyktespylere, dynamisk fartsholder og avansert autonødbrems, som også oppdager og bremser for fotgjengere, syklister og store dyr. Også ryggekamera med 360-graders overvåkning, 11-tommers infoskjerm med Android Automotive, oppvarmet ratt, dynamisk blindsoneovervåker, dynamisk filskiftvarsler, køassistent og trafikkskiltleser er standard.

Polestar 2 reservasjon model

  • Polestar 2 reservasjon for sale
  • Sette opp stillas selv e
  • Black metal norge
  • Polestar 2 reservasjon pro
  • Top 40 norge 2018
  • Trøtt av fisk
  • Polestar 2 reservasjon engine
  • Polestar 2 reservasjon 4
  • Hva-er-kausjon-sikkerhet | Prosent
  • Polestar 2 reservasjon
polestar 2 reservasjon release