Foss På Engelsk

Kjæreste I Militæret

August 30, 2021, 2:10 am

Men dette går over når du blir mer vant til det og også blir bedre kjent med folk. Det gjorde det i hvert fall for meg. Eneste jente på rom med gutter Vi kunne stå i mot gutta når det ble for mye sure sokker og gutteprat. Stine Kvam Graftås: Det var da det var romfordeling jeg første gang i det hele tatt tenkte på at jeg var jente i Forsvaret. Vi jentene ble plukket ut og fordelt på alle rommene. Noen ble tre jenter på ett rom. Jeg kom på et rom hvor vi var to jenter pluss seks gutter. Å dele rom med flere gutter plaget meg ikke i det hele tatt. Man finner ordninger når det gjelder dusjing og skifting. Alt annet går som normalt. Men jeg må innrømme at det var godt å ha en jente på rommet sammen med meg. Vi kom veldig godt overens og kunne stå i mot gutta når det ble for mye sure sokker og gutteprat. Dessverre måtte hun dimme ca halvveis i «rekrutten» på grunn av kneproblemer. Jeg følte meg litt alene uten henne, men kom heldigvis veldig godt overens med gutta på rommet. Jeg hadde det veldig bra med dem resten av «rekrutten».

Tips, myter og fakta

- Hadde noen gjort det jeg gjorde den gangen, så hadde jeg ikke umiddelbart stemplet det som utroskap, siden det eneste vi gjorde var å gi hverandre et lite kyss få dager før det ble slutt. Likevel ville jeg nok aldri akseptert at noen gjorde det samme mot meg, reflekterer Stina. Følelsesmessig savn Steinar Brevik Knudsen er samlivsterapeut ved Anima-Senteret, og forteller at en av de vanligste årsakene til utroskap er et følelsesmessig savn. - Både kvinner og menn har behov for å føle seg verdsatt, men i en travel hverdag er det lett å skli fra hverandre. Knudsen tror dessuten at et nytt parforhold er mer utsatt for utroskap enn godt etablerte forhold. Videre argumenterer han for at utroskap ofte er et resultat av brutte forventninger, hvor man kanskje ikke oppnår det man ville med forholdet. - For den som blir bedratt er det derimot ikke selve utroskapen som er verst, men det faktum at partneren har løyet og holdt noe skjult. Steinar B. Knudsens tips for et godt forhold: ✔ Invester følelser i forholdet.

«Å dele rom med flere gutter plaget meg ikke» - her er jentenes private bilder og historier fra Forsvaret

Lykke til! Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, Jeg synes også du bør lese: attach_file Avstandsforhold Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere? Les mer attach_file

  • Programledere i nrk p2
  • Tønsbergs Blad - – Jeg fikk kjæreste rett før jeg reiste ut, og det er klart det er utfordrende å være så lenge borte
  • Språksituasjonen i norge i dag
  • Bergen Klima - Din servicepartner innen frys - kjøl - klima - varme
  • Stakk (klesplagg) – Wikipedia
  • Tips, myter og fakta
  • Behov for tannlege? Sjekk dine rettigheter!
  • Vm 2019 fotball