Foss På Engelsk

Norsk Tipping Eurojackpot

September 2, 2021, 4:15 am

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon (Dagbladet): Den norske OL-bryteren Stig-André Berge (34) og kona Rosell Utne (27) er blitt foreldre til en liten gutt. Sønnen kom til verden tidlig mandag morgen. Det forteller Berge i en SMS: «I dag klokka 06. 31 ville vår nye sjef ut for å forandre livet vårt! Med sine 49 centimeter og 3260 gram likner han mistenkelig mye på sin far. Mor har jobbet hardt og lenge, med en utrolig innsats. Alt bra med begge to», skriver han. FAR OG SØNN: Stig André Berge viser fram sin nyfødte sønn. Foto: Privat Vis mer Stor omstilling Da Se og Hør snakket med Berge for halvannen uke siden, fortalte 34-åringen at han, naturlig nok, gledet seg stort til å bli pappa. - Jeg skulle egentlig vært bortreist på stevne nå, men jeg tar ingen sjanser. Jeg vil være hjemme når den lille gutten vår kommer til verden. Nå har jeg bare tenkt på meg selv de siste 16-17 årene, så det er på tide å ta litt mer hensyn til familien som kommer.

Norsk tipping resultater eurojackpot

Store endringer i valutakursene påvirker våre to internasjonale spill, Vikinglotto og Eurojackpot. Den norske krona er historisk svak om dagen og bare de siste ukene har vi sett en variasjon i eurokursen mellom 10, 8 til 12, 3. For alle de norske spillene våre, har ikke dette noe å si, men våre to internasjonale spill, Vikinglotto og Eurojackpot er utsatt for valutasvingninger. Vikinglotto Vikinglotto er et samarbeidsspill mellom ni land. I Vikinglotto er første- og andrepremiepotten felles og regnes i euro. Med dagens høye kurs vil premiene der bli høyere enn normalt omregnet til norske kroner. For de øvrige fire premiegruppene (5+1, 5+0, 4 og 3 rette) er situasjonen motsatt. Disse er nasjonale. Kort fortalt funker det slik at Norsk Tipping betaler inn det de skal i euro til premiegruppe 1 og 2, de resterende pengene brukes på de fire andre premiegruppene. Siden euroen er så høy, vil det være mindre igjen til de minste premiene. Det kan for eksempel gi utslag i at 3 rette vil gi en lavere premie enn hva som er vanlig.

Eurojackpot Eurojackpot er et samarbeidsspill mellom 17 europeiske land. Førstepremien er på minimum 10 millioner euro og spillet har et premietak på 90 millioner euro. Det er gjeldende eurokurs på trekningsdagen som bestemmer størrelsen på endelig premiepott. Høy kurs gjør at alle premiegrupper blir litt større for norske spillere. I tillegg til den vanlige premiestigen har vi Norge to nasjonale potter. Hver fredag trekkes det en nasjonal vinner som vinner en premie til en verdi av 1, 1 million. Det er også en egen norsk andrepremiepott, som kun utbetales til norske vinnere. Også her vil eurokursen påvirke, siden det blir igjen mindre penger til de nasjonale premiene når eurokursen er høy.

EuroJackpot er det nyeste flernasjonale europeiske lotteriet – med større premier enn National Lotto og bedre vinnersjanser enn EuroMillions. Nå kan du spille og vinne EuroJackpot-lotto på nettet fra hvor som helst i Norge! EuroJackpot-lotto i Norge 16 europeiske land deltar i EuroJackpot, blant annet Norge. Inntil nylig kunne vi ikke delta i EuroJackpot-lotto fra Norge – det fantes rett og slett ingen steder å kjøpe lodd – men ved å spille på nettet kan du nå delta i verdens beste lotto fra laptop, nettbrett eller smarttelefon fra hvor som helst i landet! Med en topp-jackpot som kan gjøre deg flere hundre millioner kroner rikere dersom du tipper alle 7 tall, og de høyeste vinneroddsene du vil finne i et større lottospill, er EuroJackpot din beste sjanse til å bli lottovinnermillionær. Hvor kan du kjøpe EuroJackpot-lodd på nettet fra Norge? Selv om det finnes en rekke nettsteder der du kan spille EuroJackpot på nettet fra Norge, bør du alltid sjekke at selskapet er lisensiert og forsikret.

LYDLØST: Uten en lyd ble Nøtterøy-mannen Eurojackpot-millionær, men til slutt fant han det ut. Foto: Adobe Stock - Jeg satte mobilen på lydløs tidligere på dagen og glemte å slå på, så da dere ringte, hørte jeg ingenting. sa den nybakte Eurojackpot-millionæren. Fredag var det en heldig mann fra Nøtterøy som ble den nasjonale vinneren i Eurojackpot. Vinneren kan med det glede seg over 1 million kroner og et reisegavekort fra Berg-Hansen på 100 000 kroner. Vi fikk ikke svar hos mannen før lørdag, men heldigvis hadde han funnet ut hva som hadde skjedd. - Ja jeg så sent på kvelden at jeg hadde ubesvarte anrop fra 625 60 000, og det er jo Norsk Tipping. Men jeg hørte ikke at det hadde ringt fordi jeg hadde mobilen på lydløs. Glemte helt å skru på lyden etter å ha skrudd den av tidligere på dagen. Så da sjekket jeg på nett og fant ut at jeg hadde vunnet. Veldig moro, sa vestfoldingen. Spill Eurojackpot du og Potten øker til ca. 628 millioner kroner Ingen stakk av med førstepremiepotten i hovedtrekningen fredag kveld.

Eurojackpot norsk tipping

  • Eller lignende forkortelse
  • Livmorbetennelse hos gammel hund get
  • Norsk tipping eurojackpot

Merkelappen som hele Norges nasjonalyndling ble ikke mindre da Herborg Kråkevik filmdebuterte i august i fjor med Thomas Robsahms «Det største i verden». Filmkritikere hadde bare godord å si om Herborgs debut på lerretet, og selv uttalte hun i ettertid at opplevelsen ga henne mersmak på større filmroller. Publisert: 16. 02. 02 kl. 07:42 Oppdatert: 25. 03 kl. 13:26 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

For det første tilbyr EuroJackpot mye større jackpoter, med jackpoter på minst 10 millioner euro og maksutbetalinger på opptil 90 millioner euro. Mer informasjon: EuroJackpot Wikipedia

Dersom du spiller hos en ulisensiert leverandør, risikerer du at innehaveren av nettstedet erklærer seg konkurs og ikke betaler dersom du vinner EuroJackpot-jackpoten! Alle nettsteder som selger EuroJackpot-kuponger i Norge vil naturligvis reklamere med 90 millioners jackpot, men kun fullforsikrede selskaper kan faktisk betale så mye penger til en heldig vinner. Av alle de ulike nettsteder vi har sett, anbefaler vi å spille EuroJackpot hos Lottoland, den ledende britiske EuroJackpot-leverandøren. Lottoland er den eneste lottotjenesten på nettet der alle pengepremier er garantert, slik at du slipper å bekymre deg for ikke å motta hele premien, samme hvor stor den er. lar også nye spillere prøve EuroJackpot gratis! Det virker nesten for godt til å være sant, men når du spiller EuroJackpot hos Lottoland, tilbakebetaler de det du eventuelt måtte tape etter ditt første kjøp. Slik kan du uten risiko finne ut om EuroJackpot er noe for deg! EuroJackpot eller vanlig lotto? Hvorfor skal en person i Norge prøve EuroJackpot istedenfor mer kjente lottospill som Norsk Tippings Lotto?

Dette er tallene som ble trukket ut 35 - 36 - 41 - 19 - 15 Stjernetall: 5 - 10 Det betyr at potten legger på seg ytterligere til neste trek ning fredag og du kan vinne ca. 628 millioner kroner. Frister dette? Bli med på spenningen og spill før fredag klokken 19:00. Spill Eurojackpot her - frist hver fredag kl. 19. 00 Vinnersannsynlighet Eurojackpot: For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersannsynligheten blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersannsynligheten 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1. 250. 000 per rekke. Les mer om vinnersannsynlighet i Eurojackpot her. Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577 Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1 Antall millionærer i 2019 (Norge): 76 Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr