Foss På Engelsk

Test Av Tursko

September 1, 2021, 7:50 pm
  1. Lave tursko til dame og herre | Fjellsport.no
  2. Test av sommerens 3 beste tursko til henne | Sportamore Magazine

Støtdempingen i den bakre delen gir god svikt samtidig som mellomsålen gir deg god støtdemping under hele foten. Denne modellen fra Haglöfs er verdt hver eneste krone! TEST AV: Merrell MQM Flex Mid GTX Merke: Merrell Veiledende pris: 1 695 kroner. Passer til: Denne modellen fra Merell er en lett, ventilerende og fleksibel sko og er derfor optimal når man vil komme seg fort frem. Testpanelet synes at de passer perfekt til lettere dagsturer på kartlagte stier eller veier på varme sommerdager. Testerne mener også at skoene kunne hatt litt bedre grep under for å virke optimale på fjellet eller glatte områder. Komfort: Merell MQM Mid GTX oppleves som litt flat i sålen, i motsetning til de andre skoene i testen. Hvis du vil ha noen spenstige sko kan det være lurt å satse på noen med enda bedre demping. At de er bøyelige og formbare synes testerne er positivt, siden det gjør skoene veldig komfortable. Derimot er det kanskje ikke like optimalt hvis du skal begi deg ut på en tur hvor det er lett å tråkke feil.

Lave tursko til dame og herre | Fjellsport.no

  • Bjørn Dæhlie selger hyttepalass med seks bad i Trysil | DN
  • Kalkulator for forbruksutgifter - SIFOs referansebudsjett | Norge.no
  • Test av tursko 2018
  • Japanees av
  • Nrk
  • Ulv processor
  • Bestill vognkort | Statens vegvesen
  • Hva betyr diagnosekoden? - ME-forum
  • Kina og pizza

Siden støvlene er laget i lær gir de også en litt stivere følelse i starten, men det gir seg med tiden. Testerne opplever heller ikke at dette er noen sko som du risikerer å forstue foten i, siden det knapt er mulig å bøye foten feil, uansett hvor mye du prøver! Størrelse: Denne modellen er true to size. Hvis du derimot har litt brede føtter kan det være lurt å gå dem inn litt slik at læret klarer å forme seg etter føttene før du drar på tur. Kort oppsummert: Disse trofaste støvlene er en av Haglöfs bestselgere til de som elsker fotturer. Testpanelet vårt mener det er en av de mest slitesterke modellene i testen. Støvlene er laget i lær og kan dermed oppleves som litt varme under sommersesongen. Derimot er lær et naturmateriale og de blir derfor ikke for varme. Materialet i seg selv er grunnen til at Ridge Mid GT takler de tøffeste fjellturene, uten at du risikerer å slite hull i dem så fort. Du risikerer heller ikke at vann slipper inn, da denne modellen har membran i Gore-tex. Siden de er forsterket med gummi foran takler de også belastende områder med fuktighet og søle.

Et pluss på komfortsiden er det at du kan stramme til lissene veldig hardt, som igjen fører til at foten omsluttes helt, samtidig som det gir ekstra stabilitet øverst. Størrelse: Disse turskoene er ganske små i størrelsen, og du bør kanskje gå opp en hel størrelse hvis du vil få plass til en ekstra strømpe og fortsatt ha litt plass foran. Kort oppsummert: Lette, allsidige og vanntette! Dette er noen tursko som du med en gang kjenner igjen, hvis du har oversikt over Salomons klassiske utvalg. Designet gjør at Solomon X chase Mid minner litt om noen sporty løpesko, og ikke noen tunge tursko. De passer derfor til mange ulike gåturer, både i fjellet og til en mer urban bytur. Disse støvlene er utstyrt med Gore-tex, noe som gjør at de tåler regnfulle forhold. Testerne opplever at denne modellen ventilerer godt siden de er utstyrt med tynt mesh på overdelen. Selv om materialet er tynt, så er det ingenting som virker ømfintlig. Dette er heller noen sko som faktisk fungerer til store fjelltopper.

En annen og svært viktig anbefaling, er at du prøver turskoene i butikk, gjerne med litt oppakning, før du bestemmer deg for hvilken modell du går for. Under finner du en vurdering av hvert testprodukt. Salomon Outline Mid GTX Blant to skopar til under tusenlappen og faktisk den eneste som ikke benytter Vibram-såle. Salomon leverer sine egne såler, som vi egentlig ikke har noe å utsette på. Stort sett godt grep, men skoene kan bli litt glatte på våte steiner. Denne modellen er forholdsvis trang og er ikke for deg med over gjennomsnittlig brede fotblad. Spesielt i starten er skoene trange å få på seg, men de blir mer fleksible med bruk. Samtidig ønsker vi et ekstra hakk med hemper for bedre strammemuligheter over vristen. Totalt sett skårer Salomon Outline dårligst på komfort. Dette er for øvrig skoen som i våre øyne ser mest hverdagslig ut. Vekt per støvel: 357 gram/størrelse 42. Hoka Sky Toa Hoka-skoene er blitt svært populære i løpeverdenen og har de seneste årene også satset på tursko.

Test av sommerens 3 beste tursko til henne | Sportamore Magazine

test av tursko 2019

På skogturer kan man velge en sko fremfor en støvel, men dette er opp til deg og dine preferanser. Eventuelt så er det ypperlig med middels-høye sko, dersom du ønsker litt mer ankelstøtte. Vår favoritt i denne kategorien: La Sportiva Ultra Raptor GTX Dette er en utrolig bra sko. Den har god demping og en yttersåle som sitter svært gått på tørt og vått underlag. Den gir også bra med ankelstøtte. Ultra Raptor GTX er mest kjent fra 71 grader nord hvor den har blitt brukt av deltakerne i veldig mange sesonger. Lette fjellturer I kategorien «lette fjellturer» finner man mange av de samme modellene som man gjør i kategorien skogtur. Det vil for øvrig i denne kategorien også finnes modeller som har litt stivere såle, samt noe mer ankelstøtte. Dette er for øvrig ikke noe krav når terrenget er relativt lett. Mange av modellene vi fører er gode allround-modeller som fint kan brukes både i skogen og på lette fjellturer. CMP Rigel Mid WP CMP er kanskje litt ukjent for nordmenn, men det varer ikke lenge tror vi.

Sommeren er høysesong for friluftsglade nordmenn, og enten du skal til skogs eller til fjells er det viktig med godt fottøy. Mange sverger til sine trofaste joggesko også på fjelltur, men i lengden kan det lønne seg å gå for tursko - eller støvler som er mer egnet til slikt terreng – blant annet ved at de tilbyr mer støtte til foten. Vi har testet fem halvhøye tursko som er beregnet på lengre fotturer i skogen, men også egner seg for lettere turer i fjellet. God kvalitet over hele linja Totalt sett er vi godt fornøyd med kvaliteten og komforten på turskoene og det var ikke nødvendigvis de dyrere modellene som kom best ut. Samtlige modeller har i hovedsak tekstilstoff på oversiden, men enkelte har også skinndetaljer, og med Gore-Tex-membran skårer alle som én godt på vannbestandighet. Vi testet skoene under regn, på vått føre, men senket dem også ned i vann for å se hvor godt de er sikret mot vann. Her har vi ingenting å utsette på skoene, men vi anbefaler at du holder dem tørre og impregnerer dem fra tid til annen.

Størrelse: Denne modellen er romslig i størrelsen, noe som er behagelig for deg med litt bredere føtter. Hvis du ønsker en strammere passform kan du trenge en ekstra såle eller bruke et ekstra par med strømper. Siden skoene er laget i myk mesh er materialet veldig komfortabelt rundt føttene, og har ingen skjulte sømmer eller kanter som klemmer noen steder. Damemodellen går ganske høyt opp på ankelen, men det gjør ingenting siden de er såpass myke. Kort oppsummert: Dette regnes som en av Merrells hybridsko for deg som vil ha noen raske sko med litt mer beskyttelse. De er også lette og smidige, noe man tydelig merker med tanke på fleksibiliteten. Testerne synes at dette er noen tursko som er optimale på varme dager siden det tynne materialet virkelig puster. Samtidig stopper ikke sommerregn disse støvlene med det første, membranen innvendig er utstyrt med vannbeskyttende Gore-tex. Helt klart et kupp for den som vil ha noen prisgunstige sko! SHOP HER: Alle våre tursko LES MER: Den ultimate guiden: Slik finner du riktige tursko

Bursdag herre Fri frakt over 1000, - og fri retur 100 dagers åpent kjøp Lynrask levering dame fottøy Sove Ute Utstyr Klatring Trening barn Aktivitet Varemerker Kampanjer Stort utvalg av lave tursko, perfekt til vandring og hiking Vare 1 til 30 av totalt 79 Vis per side Sorter etter Asc keyboard_arrow_up Legger produktet i handlekurven...

Vibram-sålen gir godt grep uansett underlag og skoene har vist seg å være komfortable til både turer i skogen og litt mer krevende terreng. Den røde undersålen gir Mammut-skoen et sprekt og stilig design uten at det blir for prangende. Testens dyreste modell er også den beste. Vekt per støvel: 515 gram/størrelse 42 2/3. Lyst til å diskutere?