Foss På Engelsk

Puber I Trondheim | Restauranter I Trondheim Barer Og Puber: Les Anmeldelser Av Restauranter I Trondheim

August 31, 2021, 11:45 am

Det er på tide å gå. Dance With a Stranger på Bobbys Bar Bobby´s (sic) Bar ligger sjenert til i Carl Johans gate, og har i årevis vært et velkjent tilfluktssted for de som blir nektet inngang på Diskoteket. På sine hjemme­sider skryter Bobby´s av at de er «selve bautaen av en brun bar», og når man kommer inn er det vanskelig å ikke si seg enig i det. Stedet er så nærme man kommer et hull i veggen, en tynn stripe bardisk, slitte barkrakker, slitne stamgjester og en trapp opp til en etasje som har vært under oppussing i årevis. Vi blir lovet åpning av lokalet i overetasjen om få måneders tid, men Herr Smith hevder å ha fått samme beskjed to år. Belysningen er, for å si det forsiktig, dempet. Stålpersiennene er rullet ned og blokkerer alt av dagslys fra gaten utenfor, på samme måte som kasinoene i Las Vegas kjører konstant kunstig belysning for å gi kundene illusjonen om at tiden der inne står stille. Umiddelbart blir det klart for våre utsendte at de har funnet kveldens første virkelige perle.

Puber i trondheim

UTVALG: Trondheim har etablert seg som en av de beste ølbyene i landet. I denne guiden får du vite hvilke steder som har virkelig godt øl-utvalg. Foto: Therese Alice Sanne Skal du rekke over de viktigste ølstedene i Trondheim, bør du minst sette av en helg. Trondheim har etablert seg som en av de beste ølbyene i landet. Du trenger ikke bart og skinnvest for å oppleve de beste pubene og barene. Og mye er kortreist og må oppleves på stedet. Start runden din hos Habitat i Olav Tryggvasons gate. Dette er kaffebar på dagtid, men utover ettermiddagen er det ølutvalget som trekker gjester. Her får du gjesteøl fra nær og fjern, men mest interessant er utvalget av øl fra Monkey Brew. Dette bryggeriet holdt inntil nylig til i kjelleren under baren, men de har nå flyttet til Nyhavna litt utenfor sentrum. Spennende øl, både humlefriske Pale Ale og IPA-varianter og tunge mørke brygg. Er du sulten, er det også pizza å få. Annonse HABITAT OG BROR: To av Trondheims gode puber. Foto: Knut Albert Solem Like rundt hjørnet, i Nordre gate, finner du Bror.

© 2020 TripAdvisor LLC Med enerett. Betingelser for bruk | Retningslinjer for personvern og informasjonskapsler | Tillate informasjonskapsler | Områdekart | Hvordan nettstedet fungerer * TripAdvisor LLC er ikke et bestillingsbyrå og belaster ikke brukere av vårt nettsted med avgifter... ( mer) TripAdvisor LLC er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder. Skatter eller avgifter inngår ikke i tilbud.

puber i trondheim 2

Her er det alltid gratis inngang og garantert god stemning. Gjør deg klar for en edgy og underholdende start på kvelden full av ekte vorspiel-slagere! PS! Her spiller de kun rockmusikk! 6. Una Pizzeria e Bar Hit kan du ta med en diger gjeng og fortsatt få sitte ute – hele året. Una pizzeria e bar har nemlig en stor og hyggelig uteservering i Trondheim med både tak og varmelamper. Kos deg med god vin, cocktails og selvfølgelig pizza. Autentisk italiensk mat og god drikke er uslålelig kombinasjon. Foto: Una Pizzeria e Bar. 7. All slags øl og god mat på E. C. Dahls Selv om det ligger bitte litt utenfor sentrum, er E. Dahls pub og kjøkken er et sted som bare må prøves! E. Dahls er opprinnelig et anerkjent bryggeri. For få år siden utvidet de med en fantastisk pub og restaurant med nydelig mat og et stort og spennende ølutvalg. Her får dere gjennomtenkte retter med ølanbefalinger som tar det hele til nye høyder. Du kan spise både i puben og i restauranten, slik kan dere velge hvor formell stemninga skal være.

Puber i trondheim 2

PLASSEN FOR DEN GODE SAMTALEN Åpningstider ​ Mandag - onsdag: 15:30 - 00:00 Torsdag: 15:30 - 01:00 Fredag: 15:30 - 02:00 Lørdag: 13:00 - 02:00 Søndag: Lukket Aldersgrense 20 år DRIKKE BARMENY - MAT HAPPENINGS SJOELBAKTURNERING Hver 2. tirsdag i måneden PUB-QUIZ Hver 3. tirsdag i måneden AFTER WORK PLANKE Planke m/3 øl & Burger kr. 269, - Man - tors kl. 16 - 21 AFTER WORK Hver mandag - torsdag mellom 16. 00 - 21. 00 serverer vi vår after work planke! 3 ulike øl og burger til 269, -. Må forhåndsbestilles. SJOELBAK Sjoelbak kan spilles av 2 eller flere. Perfekt underholdning som setter i gang konkurranseinstinktet. PUBQUIZ Ta med deg noen venner og utfordre allmennkunnskapen. Her er det noen spørsmål for alle! Vi lover en artig kveld. ØL- OG WHISKEYBAR Kieglekroa er Trondheims eldste pub, og har holdt det gående siden 1962. Vi ble åpnet ved at senere statsminister Per Borten kastet den første kulen på kieglebanen, denne er imidlertid blitt erstattet med det artige spillet sjoelbak. Foruten sjolbak holder vi vår egen pubquiz, vi har brettspill og egne arrangementer.

– Her er det urbant, sier Samme samme charmeur. – Bartenderen er nesten prikk lik Ricky Gervais. Herr Smiths notater vekker raskt mistenksomhet fra de lokale, før Samme samme charmeur avverger situasjonen ved å overbevise dem at det bare er snakk om litt forsinket pugging til eksamen. Den sjenerte nipper taust til halvliteren, og titter bort på noen malplasserte, glinsende sølvkjeder fra viking­tiden som henger i en ramme bak baren. I et mislykket forsøk på å tilpasse seg klientellet ber Samme samme charmeur bartenderen om å spille «Rompa mi» av DDE, før Herr Smith dummer seg ut ytterligere ved å foreslå Oasis. Når charmeuren spør om å få høre Dance With A Stranger går det bedre, og kvelden utvikler seg snart til en kavalkade av norske sytti- og åttitallslagere. Særlig Charmeurens lidenskap for Ketil Stokkan imponerer, og snart drar bartenderen den ene glemte perlen etter den andre fram fra Spotify-køen og utfordrer vår gjeng til å gjette artist. Stemningen blir rett og slett så god at vår gjeng velger å legge profesjonaliteten til side, og tillater seg to halvlitere i stedet for den tilmålte ene.

  • 18 års gave fra foreldre lyrics
  • Anke til lagmannsretten sivil sak 1
  • Puber i trondheim 10
  • Fylkesmannen.no
  • Når begynner babyer å krabbe? | Babyverden Forum
  • Quiz med spørsmål og svar movie
  • Anne lise børresen dale
  • Flyplass lofoten
  • Om norsk - bokmål og nynorsk
  • Regntøy voksen best i test 2
  • Ord til min datter
  • Walk in garderobe løsninger

Logg på for å få reiseoppdateringer og for å sende meldinger til andre reisende. Reserver: Finn en restaurant Tøm søk Vis kart Oppdateringer av kart er satt på pause. Zoom inn for å se oppdatert informasjon. Oppdaterer kart... Gå tilbake til kart Reservasjoner Reservasjoner på internett Kaffe og te, Bar $$ - $$$ © 2020 TripAdvisor LLC Med enerett. * TripAdvisor LLC er ikke et bestillingsbyrå og belaster ikke brukere av vårt nettsted med avgifter... ( mer) TripAdvisor LLC er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder. Skatter eller avgifter inngår ikke i tilbud. GJØR FORRETNINGER MED OSS VALUTA/REGION £ GBP Norge Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, øke nettstedssikkerheten og vise deg personlig tilpasset annonsering. Klikk her for å finne ut mer eller kontrollere innstillingene dine. Ved å klikke på eller navigere på nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler.