Foss På Engelsk

Hvilke Greske Øyer Kommer Flyktningene Til | Ja Til Medmenneskelig Innvandringspolitikk. Nei Til Hat, Hets Og Rasisme. Public Group | Facebook

September 2, 2021, 12:12 am
  1. Ja til medmenneskelig innvandringspolitikk. Nei til hat, hets og rasisme. Public Group | Facebook

Landet frykter det vil komme enda flere fordi syriske regjeringsstyrker er i ferd med å innta den siste opprørskontrollerte provinsen Idlib. Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har bedt Europa om å gi mer hjelp for å håndtere flyktningkrisen og har igjen truet med å «åpne porten» for syriske flyktninger til Europa. I 2016 ble EU og Tyrkia enige om en avtale for å hindre syriske flyktninger i å reise videre til Hellas.

Ja til medmenneskelig innvandringspolitikk. Nei til hat, hets og rasisme. Public Group | Facebook

hvilke greske øyer kommer flyktningene til 3

Georgios Konstantinidis er nestleder på Universitetet i Agders studiesenter Metochi og tilbringer store deler av året på Lesbos. Han ser dramatiske endringer på øya de siste månedene. – På samme tid i fjor var flyktningene så og si usynlige. Situasjonen var mulig å takle for de frivillige organisasjonene og myndighetene. I fjor snakket vi om 200-300 flyktninger som kunne komme til Lesvos hver uke, og nå snakker vi om 2-3000 som kommer hver dag, sier Konstantinidis. Del på sosiale medier Georgios Konstantinidis, rådgiver ved Metochi studiesenter på Lesbos. I forrige uke var det 18. 000 flyktninger på øya som ventet på å bli registrert for å kunne få reise fra øya. – Slike forhold er umulig å takle for et land i økonomisk krise og uten et stort nok mottaksapparat. Uten de frivillige på Lesvos ville vi ha opplevd en stor flyktningekatastrofe for lenge siden. Det er utrolig hvor mye noen få mennesker kan få til. Han oppfordrer alle til å bruke sosiale medier aktivt for å spre informasjonen som handler om hjelp til flyktningene.

  1. Hvilke greske øyer kommer flyktningene til 9
  2. Hvilke greske øyer kommer flyktningene til 30
  3. Hvilke greske øyer kommer flyktningene til 4
  4. Norske sexvaner
hvilke greske øyer kommer flyktningene til 9

Derfor er det viktig at så mange som mulig fortsetter å bidra via Aksjon Lesbos. Ifølge Konstantinidis er det viktigste av alt at dette gis med respekt og kjærlighet. – Vi må ikke glemme at en stor del av flyktningene er små barn som har opplevd krig og en lang og farlig reise før de kommer til Lesbos. Å ta i mot dem med varme og et smil har jeg opplevd som Agkalias beste bidrag. Arbeidet fortsetter Fordi grunnleggeren Papa Strati ble anerkjent internasjonalt for sitt store engasjement, har Agkalia også fått støtte fra mange. Organisasjonen spiller en sentral rolle blant de frivillige på øya. FNs høykommissær har nylig plassert fire egne ansatte i Kalloni for å støtte Agkalias arbeid. Agkalia har nå kun tre offisielle medlemmer; Giorgos Tyrikos-Ergas, Eleni Selachas og Katerina Selachas. – Alle tre er høyt utdannet og svært dedikert i arbeidet de gjør i Agkalia, ved siden av sine vanlige jobber. I tillegg kommer alle de frivillige som utgjør et stort nettverk både på Lesbos og andre steder i Hellas.