Foss På Engelsk

Indonesiske Ambassade Oslo

August 31, 2021, 7:20 pm

Hun sier det var en representant for det latviske snøkrabbe-rederiet Baltjura-serviss som ville ha henne til å undertegne kontrakten, og at hun nektet. Baltjura-serviss opptrer også som arbeidsgiver i noen av kontraktene. Men rederiet svarer ikke på Dagbladets henvendelser om saken. Hong-Kong og Busan På to av båtene dukker også Hong Kong-selskapet Promrybcom opp som arbeidsgiver. Det er et rekrutteringsbyrå med kontor også i Busan i Sør-Korea. Promrybcom er dermed tilsynelatende blitt en av Båtsfjords mest ukjente arbeidsgivere, ettersom morselskapet Marinero er registrert i Belize, der det ikke utgis noen ytterligere eierinformasjon. Dagbladet har ikke lyktes i å få kontakt med Promrybcom. Peteris Pildegovics og Kirill Levanidov, aktørene bak krabbefabrikken Seagourmet og agentselskapet Sea & Coast i Båtsfjord, samt rederiet North Star, har samarbeidet med Promrybcom om rekruttering av russiske sjøfolk. Levanidov er dessuten medeier i et selskap på samme Hong Kong-adresse som Promrybcom, men sier han ikke kjenner til hvem som eier Promrybcom.

Indonesiske ambassade oslo sandefjord

  • Brettspill online | xlspill.no
  • Indonesiske ambassade osso bucco
  • Indonesiske ambassade oslo

Indonesiske ambassade i oslo

indonesiske ambassade oseo.fr

Den indonesiske ambassaden oslo

Foto: Christian Roth Christiansen/Dagbladet Vis mer Sea & Coast-eier Peteris Pildegovics, som også eier det latviske krabberederiet North Star, sier at samtlige dokumenter undertegnet med angivelige Sea & Coast-signaturer og -stempel er forfalskninger. - Sea & Coast har aldri signert på noen arbeidskontrakter, eller noen andre dokumenter for de som søkte visum i Indonesia, sier han. At «Saldus» og «Zalgiris» ikke lå til kai da indonesierne ifølge planene som ble sendt til ambassaden, skulle ankomme, mener Pildegovics beviser at dokumentene er falske. Han mener også det at kontraktene er identiske peker mot forfalskning. Skipenes automatiske sporingsdata bekrefter at enkelte av skipene ikke lå ved kai da indonesierne etter planen skulle ankomme, mens andre gjorde det, viser Dagbladets undersøkelser. Vurderer søksmål Tidligere daglig leder og styreleder i Sea & Coast, Sergei Ankipov, ble for halvannen uke siden konfrontert av Dagbladet med det som tilsynelatende var hans signatur på arbeidskontrakter og andre ambassade-dokumenter.

Krabbe-drama i Finnmark - Førte minst 50 indonesiere til Båtsfjord med slavekontrakter - Dagbladet

Koordinater: 59°54′59, 36″N 10°42′17, 39″Ø Indonesias ambassade i Oslo Sted Oslo Gateadresse Fritzners gate 12 Postnummer 0244 E-post Hjemmeside Nettsted Diplomati fra 1950 Ambassadør Todung Mulya Lubis Indonesias ambassade i Oslo 59°54′59″N 10°42′17″Ø Indonesias ambassade i Oslo ( indonesisk: Kedutaan Besar Republik Indonesia di Oslo) er Republikken Indonesias diplomatiske representasjon i Norge, i Fritzners gate 12. Frem til 1981 ble Norge dekket gjennom ambassaden i København. Ambassadøren i Oslo er sideakkreditert til Island. [1] Huset der ambassaden holder til, ble tegnet av Bernhard Steckmest og oppført i 1902. [2] Det befinner seg mellom den amerikanske kirken og den tjsekkiske ambassaden, i det som ellers er et boligstrøk på Gimlehøyden. Tidligere har ambassaden holdt til i Gange-Rolvs gate 5, der det nå er afghansk ambassade. Referanser [ rediger | rediger kilde] ^ «Indonesias ambassade i Oslo». Arkivert fra originalen 11. oktober 2017. Besøkt 11. oktober 2017.

Da nektet han å bekrefte eller avkrefte. Nå sier han via sin advokat Bjørn Stordrange: - Sergei Ankipov hevder med styrke at disse dokumentene ikke har hans signatur, ikke har korrekt stempel og ikke er på hans brevark. Vår klient og vi vurderer å inngi politianmeldelse for identitetstyveri. Han reagerer sterkt mot å bli trukket inn i beskrivelsen av forhold som må oppfattes som kritikkverdige. Signaturen til prosjektleder Nikita Sinianskii i Sea & Coast står på et invitasjonsbrev for en gruppe indonesiere sendt ambassaden i Jakarta 2. august 2016. Men også han mener å være utsatt for forfalskning. -Jeg kan bekrefte at dette er et 100 prosent falskt dokument, skriver han i en epost til Dagbladet. Peker på Baltjura-serviss Dagbladet skrev lørdag at det norske agentselskapet Lanes Supply i Båtsfjord står oppført som arbeidsgiver på 16 av kontraktene. Men Herdis og Frits Jørgensen avviser også kategorisk å ha undertegnet på arbeidskontrakter. Herdis Jørgensen bekrefter likevel å ha sett en slik kontrakt.