Foss På Engelsk

Når Kommer Opel Ampera

August 29, 2021, 7:53 am
  1. Når kommer opel ampera 2018
  2. Når kommer opel ampera 2016
  3. Når kommer opel ampera 14
  4. Når kommer opel ampera 7
  5. Når kommer shameless sesong 4 på netflix

^ NYE AMPERA-E. MER ENN 500 KM* REKKEVIDDE

Når kommer opel ampera 2018

Veien mellom Oslo og Trondheim er 500 kilometer lang. Er det mulig å kjøre fra den ene enden til den andre med bare én lading underveis? Vi har sjekket hvordan Opel Ampera-e klarer seg på langdistanseløp. Denne bilen er resultatet av fem lange år med utviklingsarbeid, og er bygget fra bunnen av for å fungere 100% elektrisk. Med 423 kilometer WLTP-rekkevidde kan den faktisk fungere som familiebil, og selv de som reiser langt kan la seg friste av det oppmuntrende rekkeviddetallet. Men, som mange allerede har fått erfare, er det ikke alltid like enkelt å forstå hvor disse tallene kommer fra. De kommer i hvert fall ikke fra den verden nordmenn flest lever i, med piggdekk, minusgrader, fjelloverganger og tilhengere. Som en av få småbiler med svært god oppgitt rekkevidde, befinner Opel Ampera-e seg i en særstilling når det gjelder dette. Hvor langt kan du egentlig kjøre før rekkeviddeangsten setter inn? Hvordan påvirkes bilen egentlig av aktivt klimaanlegg, høy motorveifart og kupert terreng?

Når kommer opel ampera 2016

000 kroner. Det må sies å være gunstig med tanke på hva du faktisk får. Opel ikke er det merket som de siste årene har kunnet skryte av best annenhåndsverdi, men for Ampera-e kan det bli en annen historie. I alle fall i overskuelig framtid – ettersom interessen for bilen er så stor og ventetiden lang før levering. Opel Ampera-e: Motor: Elektrisk Effekt: 204 hk / 380 Nm. 0-100 km/t: 7, 3 sek. Toppfart: 150 km/t. Rekkevidde: 520 km. L/H/B: 417 - 159 - 176 cm. Bagasjerom: 381 / 1274 liter Vekt: 1. 620 kg. Pris fra: 289. 900 kr. Bilen har 5 år / 100. 000 km nybilgaranti og garantien på batteripakken er 8 år /160. 000 km. Det er med det intet som tyder på noe risikofylt bilhold de første årene. Les også: Her er Opels nye flaggskip Konklusjon: 6/6 Ingen andre er per i dag i nærheten av å kunne gi like mye elbil for pengene som det Opel Ampera-e gjør. Hverken når det gjelder plass, ytelser eller rekkevidde. På det siste punktet regelrett knuser den konkurrentene. At bilen i tillegg er moderne, velutstyrt, fin å se på og kjører bra – gjør at vi triller fram en sekser på terningen her.

Når kommer opel ampera 14

Dette er intet mindre enn imponerende, og vi legger ikke skjul på at bilen sannsynligvis hadde greid både 300 og 350 uten problemer. På veien tilbake gikk ferden langs E6 om Dovre, der en time på IONITY-laderne i sentrum var nok til å trille hele veien tilbake til startpunktet ved Jernbanetorget i Oslo. Underveis opplevde vi ikke en eneste situasjon der den elektriske drivlinjen var en utfordring, og det var aldri mindre enn 25% gjenværende kapasitet på batteriet. Faktisk er rekkevidden blitt så god, at vi tror en fremtidig test der vi kjører direkte fra Oslo til en annen av storbyene, ikke er for langt unna. Under optimale forhold og en dyktig sjåfør er det sannsynligvis gjennomførbart idag. For oss er det i alle fall ingen tvil, at når rekkevidden blir så god som dette, da er det ikke lenger noen grunn til å velge bort en elbil. Mobile tilbyr Opel hos mange av våre avdelinger. Vi ber deg ta kontakt med en av disse for å lære mer om Ampera-e. Bilen koster per 17/6 rett i underkant av 370.

Når kommer opel ampera 7

Hopp til hovedinnhold Hopp til hovedmeny De første utgavene av Opel Ampera-e ble levert til norske kunder i mai 2017. Modellen har en tilgjengelig batteriytelse på hele 60 kWh. Det er dobbelt så mye som de fleste av dagens konkurrenter i kompaktklassen, og gir rekkevidder vi var best kjent med fra Teslas ulike modeller. Samtidig er ikke den maksimale hurtigladeeffekten høyere enn 50 kW (DC), noe som gjør at man må påregne relativt mye tid på en hurtiglader. Vår vintertest (se nederst) viste dessuten at det kan gå vesentlig saktere, avhengig av bilens gjenværende batterikapasitet. Ved hjemmelading kommer man fortsatt langt fra kveld til neste morgen, og bilen har så mye rekkevidde at mange kan klare seg med å lade en gang i uka (avhengig av kjørelengde). Vår første test av Ampera-e viste klart at den ga mye elbil for pengene, men samtidig at den opplevde kvaliteten står i forhold til den relativt lave prisen. Mot slutten av 2017 ble prisen på Ampera-e satt opp som følge av lange diskusjoner mellom Opels nye eier PSA-gruppen og selger General Motors (GM).

Når kommer shameless sesong 4 på netflix

  1. Indisk mat moss
  2. Uregelmessig menstruasjon - Menstruasjon
  3. Når kommer opel ampera
  4. Hund bjeffer når den er alene
  5. Når kommer opel ampera 2018
  6. Når kommer opel ampera 1
  7. Ok google norsk
  8. Pølser og pasta - Mat På Bordet
  9. Topp 5 over "sannsynlige" homofile norske mannlig - Lister - VG Nett Debatt
  10. Barnetrygd hvor mye
  11. Kabitis på Steam
  12. Sas eurobonus sølv university

Det hele kan styres med stemmestyring og er enkelt og velfungerende. Vi fikk opp google maps og navigerte etter det, fint som snus. Vi kunne bare si adressen vi skulle til og "google-dama" bekrefter med et: Let`s go! Hun visste også svaret på hvor mange innbyggere det er i Norge og hvor mye en ny Chevrolet Corvette koster som 2017-modell. Vi er intet mindre enn imponert! Bilguide: Fortell oss om bilen din! Elbil er ikke lengre synonymt med by-bil. Nye Ampera-e tåler lengre turer. Design: 5/6 Opel har de siste årene fått dreisen på design. Det er flere tiår siden sist Opel-bilene var like fine som nå. Ampera-e er ikke noe unntak. En kort og relativt høy bil, slik som nye Ampera-e er, kan fort bli litt stutt-tjukk og klumpete. Her har Opels designere lyktes å gi bilen harmoniske, moderne og litt spennende linjer, uten at det har gått på bekostning av de praktiske egenskapene. Men bilen er litt farge-avhengig og vi liker den personlig best i en litt friskere valør, som den klare blåfargen og den oransje.