Foss På Engelsk

Idol Dommere 2016

September 1, 2021, 12:55 pm

Jeg lever for, av, med og rundt musikk. Det å få lov til å være med på å utvikle artister og utvikle og finne nye talenter og nye artister er kanskje det jeg synes er gøyest med hele jobben min. I tillegg til å få være på TV. Check, check, check! Manageren innrømmer at han har skyhøye forventninger til spesielt én av de nye kollegene hans. – Det blir jo veldig nytt og annerledes, og noe jeg er superspent på! Jeg tror ikke jeg kunne vært mer fornøyd. Jeg kjenner jo han ene karen veldig godt. Vinni er en viktig klient for meg, men også en nær venn, og han har vært det i mange år. Uansett hvor vi er, har vi det usannsynlig artig! Og det gleder jeg meg til å få lov til å dele og vise til publikum og Idol-fansen. Så det blir gøy! – Stort tomrom å fylle etter Kurt, Tone og «Dansken» 33-åringen medgir at han kommer til å savne trioen han hadde følge av i forrige sesong, men har full tiltro til resten av de ferske dommerne. – De to andre er relativt nye bekjentskaper for meg. Ina har jeg aldri truffet, så det blir kjempe-kjempe-spennende.

Idol dommere 2019

KLARE FOR Å DØMME: Vinni, Gunnar Greve og Sandeep Singh er tre av årets fire Idol-dommere. FOTO: ANTON SOGGIU / TV 2 Inntar dommerbordet sammen med Ina Wroldsen, Sandeep Singh og Gunnar Greve Pettersen. Publisert 18. 09. 2015 Oppdatert Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Når TV 2 setter i gang med innspillingen av en ny sesong av Idol denne høsten, blir det med tre nye ansikter bak dommerbordet. Manager og tidligere artist Gunnar Greve Pettersen (33) blir sittende, og får følge av rapper Øyvind «Vinni» Sauvik (39), låtskriver og artist Ina Wroldsen (31) og musikkanmelder Sandeep Singh (29). Meld deg eller noen du kjenner på Idol her! Vinni: – Skrur av når Gunnar babler Vinni slo gjennom som artist som den ene halvdelen av rapduoen Paperboys med debutalbumet «No Cure for Life» og hitsingelen «Barcelona» i 2002. I nyere tid er han kanskje mest kjent for sin deltakelse i Hver gang vi møtes, som også resulterte i at hans tolkning av Halvdans Sivertsens «Sommerfuggel i vinterland» toppet hitlistene i 2012.

idol dommere 2016 schedule

Den nye dommeren forteller til TV 2 at han har fulgt med på Idol helt siden første sesongen, da Kurt Nilsen ble utropt som vinner både i den norske og i den internasjonale varianten av sangkonkurransen. – Jeg så Kurt vinne World Idol. Det var stort! Ellers har jeg sett litt, men skrur alltid av når Gunnar begynner å bable. Selv om han nå skal settes på prøve foran hundretusener av seere, innrømmer han at han ikke er så bekymret. – Jeg er ekstremt takknemlig for de tre andre dommerne. De er så fulle av kvaliteter at jeg regner med at jobben min blir enormt enkel, spår han. – Hva tror du blir den største utfordringen? – Å skulle være på TV hver fredag. Det skal godt gjøres å ikke bl lei av seg selv da! Gunnar Greve: – Elsker å være dommer Artistmanager, gründer og hiphop-artist Gunnar Greve Pettersen (33) har allerede tre sesonger som Idol-dommer bak seg. Han forteller til TV 2 at det er mange grunner til at han nå er med for fjerde gang. – Jeg takket ja mest av alt fordi jeg elsker å være Idol-dommer!

idol dommere 2012.html

TV 2 AS Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen Ansvarlig redaktør: Olav T. Sandnes Nyhets- og aktualitetsredaktør: Karianne Solbrække Sportsredaktør: Vegard Jansen Hagen Tilsynsorgan: Medietilsynet - Programredaktør: Kathrine Haldorsen Salgsdirektør: Bjørn Gunnar Rosvoll Kontakt TV 2 Pressetjenesten Annonsere Bli publikum Jobb i TV 2 Om personvern og informasjonskapsler Rabattkoder Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor eller Norwaco), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.

  1. Idol dommere 2016 download
  2. Idol dommere 2018
  3. Aktiviteter og opplevelser i Hunderfossen Eventyrpark - Hunderfossen Eventyrpark
  4. Saksgang: Tap av norsk statsborgerskap - regjeringen.no
  5. Idol dommere 2016 full
  6. Hvor mye D-vitamin trenger vi?
  7. Sol vi samler nyhetene for deg samler
  8. Gustavsen og sønner
  9. De beste barnesyklene koster litt ekstra — Syklistforeningen
  10. Norske sanger, Katastrofe - Sangen du Hater
  11. Verdens dyreste yacht charter
  1. Gluten og laktosefri mat
  2. Star wars spill
  3. Bosch verktøy kampanje