Foss På Engelsk

Å Se Nynorsk &Raquo; Å Komme Nynorsk Bøying

September 2, 2021, 12:04 pm
  1. Verbet å se på nynorsk
  2. Å se nynorsk vs
  3. Å komme nynorsk
  4. Å se nynorsk download
  5. Bøye å se på nynorsk

Jeg var inne på der folk kan bidra med oversettelser av saker og ting, og så inne på oversettelsen av Minecraft at merkelig mange foretrakk bruken av "-beboer" isteden for "-boer". Problemet her er at det er ikke riktig å bruke -beboer i sammensetninger. En sier ikke "marsbeboer" eller "nordbeboer". "-beboer" står ikke engang i ordboka, men bare som enkeltordet "beboer". "-boer" derimot, gjør. De kan muligens ha søkt på kun "beboer" og "boer" i ordboka for å finne ut hva som er rett, for så å se at "boer" ikke står der, og derfor tenkt at det er feil med "landsbyboer". I så fall har de gjort en feil. "boer" finnes ikke som selvstendig ord, men i sammensetninger er det å foretrekke, framfor "beboer". (bindestreken før ordet symboliserer at ordet puttes bak et annet ord. ) Oppslaget for "-boer": Oppslaget for "beboer":

Verbet å se på nynorsk

å se nynorsk 2017
  1. Fra død til liv fra fange til fri
  2. Beste aprilsnarr spøk
  3. Å se nynorsk full
  4. Å se nynorsk movie
  5. Norsk Nynorsk Bibel: Bibelen 1930 - Studentmållagsbibelen 1921 - TruthBeTold Ministry, Joern Andre Halseth, Det Norske Bibelselskap, Alexander Seippel, Norske Studentmållaget - Google Bøker
  6. Å se nynorsk en
  7. Å se nynorsk 2016
å se nynorsk bøyning

Kjøp e-bok – CZK 423, 20 Få papirutgaven av denne boken Finn i et bibliotek Alle forhandlere » 0 Anmeldelser Skriv anmeldelse Av Finn Stenstad Om denne boken Vilkår for bruk Utgitt av Forlagshuset I Vestfold. Opphavsrett.